Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 10.10.2019 PDF Skriv ut E-post

Referat fra styremøte i Bydalen vel 10. oktober 2019 kl. 19:00-20:00

 

Navn: Tilstede:
Egil Sekkelsten Ja
Pernille Meum Ja
Tom Øystein Jonassen Ja (referent)
Loyd Nilsen Ja
Maria Brevik Ja
Tom Eirik Bartholdsen Nei
Thorvald Munch-Møller Nei

 

Saker:
1. Egil Sekkelsten ønsket velkommen
2. Siden siste styremøte (22. august)
a. Sommerblomster i blomsterklasser i Sportsveien ble erstattet med lyng. Loyd sørger for at det pyntes i kassene til jul.
b. Egil har henvendt seg til politiet om gjennomgangstrafikken og fått svar. Hvis det er mulig, er det mulig det vil blir holdt politimessig fartskontroll. I forbindelse med brannen på Dammyr 24. september ble bommen i Hassingbakken, åpnet noen dager. Velforeningen uttrykte bekymring overfor kommunen og politiet, spesielt i forhold til sikkerheten for barn og myke trafikanter.
c. Pernille har henvendt seg til Trygg trafikk i forbindelse med skolestart. Pga lang responstid fra kommunen ble det ikke satt opp spesielle advarsler i forbindelse med skolestart i år.
d. En kort periode var gatebelysningen mørk i deler av dalen. Egil meldte til https://veilys.nettpartner.no/bios/dpwebmap/site/servicereporter/Fredrikstad/
e. Bydalen vel har fått henvendelse fra en beboer om vegetasjonen rundt Wiesebanen. Tom Øystein henvender seg til kommunen og anmoder om beskjæring.
f. Velforeningen ar fått henvendelser om skade på hus i forbindelse med anleggstrafikk. Velforeningen vil sørge for at dette blir tatt opp på Bydalskveld 16. oktober. Advokat Petter Curteis-Hohmann vil informere om mulig saksgang. Formålet er primært å skape et kontaktpunkt for beboere med mulige skader.
g. Velforeningens leder ble sammen med ledere fra Cicignon-, Lisleby-, Trara-, Selbak lokalsamfunnsutvalg invitert til diskusjon om utbyggingsplaner i Mørkedalen 19. september. Initiativtakere: Espen Heen og Stig Torp.
3. Bydalskveld 16. oktober kl 18 i gjærhuset i Fredrikstad bryggeri. Cicignon salongorkester spiller fra 18:30. Quiz ledet av Dag Solheim. Velforeningen spanderer pizza. Fri entré.
1. Invitasjoner distribueres i postkassene lørdag fra kl 11.
4. Trygghetsvandring fra lekeplassen tirsdag 29/10 kl 19.
5. Neste styremøte: På Restaurant Slippen 24. januar. Hver enkelt betaler sin egen mat og drikke
 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS