Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Trafikkavdelingen PDF Skriv ut E-post

Trafikkavdelingen

Fredrikstad Politistasjon

1601 Fredrikstad

 

 

TRAFIKKSITUASJONEN I BYDALEN

 

Fordi trafikkforholdene i Bydalen de siste månedene er klart forverret, kontakter vi med dette dere i politiet.

 

Bydalen har i en årrekke vært et boligområde preget av voldsom gjennomgangstrafikk, ved at folk som skal fra Rolvsøyveien til Fredrikstad bru, velger å kjøre gjennom Hassingen, Dammyr, Sportsveien, Sissis vei, Bydalsveien, Rektor Østbyes gt., St. Croixgt., og så ut på brua. Denne trafikken er selvsagt først og fremst et planspørsmål, hvor Politiet neppe er rette adresse.

 

Som følge av at Sportsveien i fjor ble gravd opp pga vann- og avløpsarbeide, har imidlertid farten i området økt betraktelig. Kommunen satte i fjor høst opp 30 km/t-sone i hele Bydalen, men dette ser det ut som om få legger nevneverdig merke til.

Fordi Sportsveien har blitt bredere og bedre, har farten også økt.

 

Vi ber derfor Politiet foreta fartskontroller i området fra tennisbanen, og hele veien opp mot Fredrikstad Bryggeri, og i Bydalsveien. Det vil utvilsomt være lønnsomt for statskassen, særlig i rushtiden på ettermiddagen. Fart opp mot 60 – 70 km/t er ikke uvanlig. Vi håper målinger er mulig, og at Politiets tilstedeværelse kan føre til at farten senkes før det går liv tapt!

 

Vi ber også Politiet se på blokkering av kjørefelt i Bydalsveien/Rektor Østbyes gt. pga uvettig parkering i forbindelse med skole og pendlertrafikken ved jernbanen på dagtid.

 

 

Fredrikstad 3. mars 2002

 

 

Med vennlig hilsen

Bydalens Vel

 

 

Ulf Morten Davidsen

Sekretær

 

 

Kopi: Fylkets Trafikksikkerhetsutvalg, Fredrikstad kommune TD, avd. vei

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS