Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Fredrikstad kommune, v/Ordfører Ole Haabeth PDF Skriv ut E-post

Fredrikstad kommune

v/Ordfører Ole Haabeth

Postboks 1405

1602 FREDRIKSTAD

23.4. 2003

 

BYDALENS VEL - WIESEBANEN.

Vi viser til Deres brev 10.5.2002 som ble sendt tidligere leder Rune Stene.

 

Det nye styret er glad for Deres uttalelse om at kommunen ønsker dialog og samarbeid, og gjør oppmerksom på at en del av våre henvendelser til Teknisk Drift preges av frustrasjon fordi det faktisk ikke har vært slik at denne dialogen har vært preget av noe forsøk fra kommunens side på å finne frem til løsning på de problemstillinger som har vært bragt opp. Tvert imot har man måttet mase gjentatte ganger for i det hele tatt å få foretatt utbedringer av arbeider som kommunen selv har utført.

 

Når det gjelder skøytebanen er det korrekt at vi har fått slangene hos oss, slik at vi kan sprøyte med en gang det er kuldeperioder. Vi er takknemlige for at Teknisk Drift har opplyst at de vil stå for brøyting og feiing av banen, og vil sette stor pris på at dette da også vil kunne foregå jevnlig slik at banen faktisk kan brukes etter snefall.

 

Den fremstilling Teknisk Drift tydeligvis har gitt Dem i forbindelse med problemene er ikke helt korrekt. Det var først etter at undertegnede tok saken opp i leserbrev og direkte henvendelser at det ble gjort noe med saken, og vi ble naturligvis ikke "tråkket på tærne" ved at forholdene ble utbedret, slik vi hadde bedt om.

 

Det som har vært det store problemet, - slik det også fremgår av leserinnlegg og henvendelser - var at kommunen ikke tilfredsstillende hadde utbedret det området TD selv hadde brukt som brakkerigg i forbindelse med et meget langdrygt opparbeidelsesprosjekt av hovedledninger. Resultatet var at det stakk jordhauger opp gjennom isbanen osv.

 

Når det gjelder oppgradering av Wiesebanen vedlegger vi til orientering kopi av vårt brev til TD i dag.

 

For ordens skyld understreker vi at Bydalens Vel ikke har noen problemer med å forstå at kommunen har en rekke presserende oppgaver og begrensede midler. Vi tror likevel at det vil være mulig å få til et litt mer konstruktivt samarbeid, hvor gjerne beboere og velforening selv vil bidra med betydelig innsats uten at man belaster kommunen i altfor stor grad.

 

Vi ville derfor sette stor pris på et møte med ordføreren for å diskutere litt konkret rundt fremtidige retningslinjer og prinsipper for et slikt samarbeid slik ordføreren inviterer til i sitt brev.

 

 

Med vennlig hilsen

 

John L. Jones

for Bydalen Vel

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS