Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Forslag til behnadling PDF Skriv ut E-post

Forslag til behandling på Årsmøtet 29. april 2004:

 

1. Vellets grenser

Vellets grenser revideres i samsvar med vedlagte kart.

 

2. Trafikkreguleringstiltak

For å forsøke å få redusert en vesentlig del av gjennomkjøringstrafikken i Bydalen gir årsmøtet styret fullmakt til å arbeide for å få innført trafikkregulerende tiltak i samarbeid med offentlige myndigheter.

Hovedvekt legges på sterk restriksjon på mulighetene for gjennomkjøring i Sissis vei, Albert Torps vei og Losjeveien mellom Sportsveien og Bydalen allé, annet enn for beboere. Dette kan f.eks. gjøres ved å anlegge gatetun som merkes "Gjennomkjøring forbudt – gjelder ikke for kjøring til eiendommene" I tillegg oppsettes informasjons-skilt ved Dammyr og sydenden av Bydalsveien/Lislebyveien om at gjennomkjøring i Bydalen er forbudt.

Alternativt vurderes tilsvarende løsning på ett sted i Sportsveien.

 

3. Parkering forbudt

For å få bukt med den stadig økende fremmedparkeringen i Bydalen gis styret fullmakt til å forsøke å få til en ordning med "parkering forbudt for andre enn beboere", parkeringskort eller tilsvarende.

 

4. Wiesebanen

Styret gis fullmakt til snarest mulig å få Wiesebanen istandsatt ved nødvendig utplanering, tilsåing osv. Perioden hvor banen må være stengt for bruk søkes gjort kortest mulig.

Det settes opp låsbar port som hindrer gangtrafikk/slitasje diagonalt over banen.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS