Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 12.08.2008 PDF Skriv ut E-post

Sted:         Sportsveien 14, hos Trine Kristoffersen
Dato:         12.08 2008
Tid:            Kl. 20.00
Tilstede:     John Jones, Helene Myrberg og Trine Kristoffersen
På ferie:     Karianne Fog, Ulf Morten Davidsen, Espen Evensen

 

 

1. Hovedfokus: hvordan rekruttere en person som styreleder
Vi mangler fortsatt to personer til å sitte i styret; èn til styret og èn til trafikk- og utbyggingskomiteen. John forfatter et lite brev hvor formålet er å mobilisere positiv interesse for velarbeidet. Her informeres det om at i forbindelse med grillfesten lørdag 23.august kl.18.00 blir det avholdt et ekstraordinært styremøte hvor det er ønskelig at to nye representanter melder seg. Trine deler ut skrivet til alle beboere i Bydalen ASAP. Det er styrets ønske at velarbeidet ikke legges ned, og at vi nå får noen til å melde sin interesse. Blir det ikke et positivt resultat ut av dette, blir konklusjonen at det må kalles inn til ekstraordinært årsmøte senere. Styret håper å unngå dette. Det må da finnes flere beboere i Bydalen som er interessert i å ha en levende velforening???

 

2. Trafikk og utbygging:
Trafikk- og utbyggingskomiteen ved John ga styret en gjennomgang av situasjonen pr i dag. Det har blitt satt ut fine krukker med blomster på trafikkøyene i Sportsveien. Kun èn krukke har forsvunnet i løpet av sommeren. Det er ønskelig å finne lignende løsninger for Sissis Vei også, for på denne måten få ned den råkjøringen som mange bilførere foretar seg her.
Trafikkomiteen jobber som vanlig iherdig videre med møtevirksomheter, mailskriving m.m. for å påvirke ulike instanser og politiske partier.

 

3. Lekeplassen:
Lokalsamfunnsprosjektet har fortsatt ikke refundert beløpet som Lekeplasskomiteen har lagt ut i forbindelse med oppgradering av lekeplassen. John purrer opp denne etterbetalingen.

 

4. Diverse:
Trine tar kontakt med grillfestkomiteen og sjekker at de er i rute med planlegginga av festen, samt informerer om det planlagte ekstraordinære styremøte som blir avholdt under grillfesten.

 

Nytt styremøte er satt til torsdag 21. august kl.20.00 hos Karianne i Bydalen Allè 22.

 

 

13.08.08 Trine K.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS