Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 27.02.2002 PDF Skriv ut E-post

Til stede:         Rune Stene, Haldis Jacobsen, Turid Kongrød, Jostein Gleditsch, Ulf Morten Davidsen, Henning Fog (lekeplasskomiteen), Knut Erik Hymer (trafikkomiteen), Espen Evensen (innkalt av styret)

Forfall:             Hans Fredrik Sandberg

 

1. Planene om utbygging ved bryggeriet

Rune ble dagen før styremøtet innkalt til et møte med representanter for Borg Bryggerier Holding, som ønsket å presentere planene om utbygging av bryggeriet eiendom før dette ble presentert i avisen onsdag 27. februar.

 

Styret har følgende holdning til planene:

  • En utbygging vil bare være mulig dersom det gjøres noe med de trafikale problemene i Bydalen. Trafikkbelastningen er allerede for stor, og det er ikke ønskelig med større trafikk i området.
  • En utbygging kan bare være mulig dersom VA-nettet i Bydalen forsterkes eller rehabiliteres. Flere hus har store problemer med eksisterende VA-nett, og rehabiliteringstakten Fredrikstad kommune har lagt opp til er for lav.
  • Styret synes det er positivt at utbyggerne er interesserte i dialog
  • Styret synes det er positivt at Gjærhuset trolig stilles til disposisjon som grendehus for hele området.
  • Styret innkaller representanter for utbyggerne og kommunen til et møte med styret, og til et informasjonsmøte samme dag som årsmøtet avvikles.

 

2. Årsmøtet

Bryggeriet stiller seg pga ovennevnte sak positiv til at vi får låne Gjærhuset, og Rune sjekker om det passer best den 18. eller 19. april.

Vi sender ut innkalling til årsmøte, forslag om vedtektsendring med nytt kart, og de gamle vedtektene så raskt som mulig. Henning påtok seg å kopiere vedtektene (og dette er gjort)! Innkalling distribueres så raskt som mulig. Turid er som vanlig utdelingsgeneral. Haldis informerte om valgkomiteens arbeide, og valgkomiteen er så godt som ferdig med sitt arbeide.

 

3. Lokalsamfunnsprosjekt Cicignon

Rune stiller på møtet i prosjektet den 13. mars kl. 1400, og styret opprettholder denne prioritering:

 

  1. Midler til igangsetting av gatebruksplan for Bydalen
  2. Midler til historiekomiteen

 

De andre tiltakene mener vi klar ligger innenfor tiltak kommunen klart skal finansiere gjennom vanlige budsjetter.

 

4. Historiekomiteen

Haldis informerte om arbeidet i historiekomiteen, og styret fikk referater fra de møtene som er avholdt i komiteen. Haldis overtok historiske dokumenter som har vært i sekretærens koffert.

 

5. Vedtektsendringer

Styret gikk nok en gang gjennom sitt forslag til endringer. Sekretæren skriver ut forslaget som skal distribueres sammen med innkallingen. Hans Fredrik gjør ferdig kartet.

 

Neste møte: Rune innkaller Borg Holding til et møte med styret og kommunen. Ulf Morten kontakter kommunen, og styret innkalles når vi har funnet en dato. Uansett avholdes det et siste styremøte rett i forkant av årsmøtet.

 

 

Fredrikstad 6. mars 2002

 

 

Ulf Morten Davidsen

Sekretær

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS