Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 11.12.2017 PDF Skriv ut E-post

Styremøte i Bydalen vel 11.12.2017 hos Petter Hohman

 

Medlemmer: Tilstede:
Petter Hohmann Ja
Karianne Fog Ja
Egil Sekkesten  Ja
Maria Brevik Nei
Hanne Utne Nei

 

  • Petter orienterte om arbeidet han og John Jones har gjort i forbindelse med tennisklubbens ønske om å bebygge tennisbanene og litt til. Viser for øvrig til brev til kommunen som Petter videresendte på e-post til styremedlemmene i kveld.
  • Egil har hentet Bydalsbøker og to kofferter med dokumenter hos Ann Kristin – dette er nå plassert på Bryggeriet. Hun har også to ishockeymål som hun kan oppbevare frem til sesongen starter på Wiesebanen. Hun foreslår at målene etter sesongen låses fast i gjerdet på Wiesebanen (mailkorrespondanse i kveld). Ang. stolene som hun også oppbevarer – hun sender bilde til Hanne som legger ut en annonse på Finn for å gi dem bort (mailkorrespondanse i kveld).
  • Marianne Otterstad Næss ønsker å gå ut av lokalsamfunnsutvalget. Harald Brevik er velets nye representant her.
  • Hanne skriver og kopierer opp julebrev som deles ut i løpet av neste uke. Tar kontakt med komiteene for å sjekke at alt er i rute med julegrantenning og juletrefest. Maria melder fra når de bestilte refleksene kommer, sånn at de i tilfelle kan deles ut sammen med julebrevet.
  • Karianne ser på skriv som deles ut til de som har hekker som hindrer sikten (ref. trygghetsvandring).
  • Neste møte: torsdag 18/1 kl. 19. Saker: temakveld + årshjul 
 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS