Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 09.02.2011 PDF Skriv ut E-post

Sted:            Bryggerihuset

Dato:           9. februar 2011

Til stede:      Helene Myrberg, Anette M. Syversen, Marianne Otterstad og Ole Henrik Leister

Frafall:          Henrik H. Holmqvist og John Jones

 

Gjennomgang av saker fra forrige møte (1. desember 2010 / 25. januar 2011):

 

1. Lokalsamfunnsutvalgsmøte v/Anette

I forbindelse med søknad om midler til beplantning av nye bjørketrær var det ønskelig fra LSU at vi formulerer et skriv om saken. Basert på dette ønsker de å ha et møte med Kommunen for å diskutere dette videre.

Da kommunen nå har vært på nytt og merket trærne, besluttet vi på styremøtet å avvente prosessen med kommunen før vi går videre med brev til LSU.

 

Søknad om ”Grønt og blomster” og oppgradering av Wiesebanen (fotballmål, basketballmål, blomsterkrukker til sjikanene) er innvilget med kr. 10.000,-. Opprinnelig søknadssum var på kr. 50.000,-.

 

Dette er protokollført i møtereferatet i LSU:

Bydalen vel:

Søker om støtte til forskjønnelse av området.

Vedtak: Søknaden støttes med 10.000 kr.

 

I Cicignon LSU er det bestemt at det ikke skal bevilges penger til sosiale tiltak som Jubileumsfesten. Dermed får vi ikke innvilget støtte til dette.

 

 

2. Ny kommuneplan sentrum

Anette har sendt mail til Marianne Auli om at vi er fornøyd med punktene i kommunedelsplanen ang. grønne lunger og bevaring av Wiese-banen som grøntareal.

 

From: Syversen, Anette Marie

Sent: 8. februar 2011 22:33

To: ' Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen '

Subject: Kommunedelplan sentrum RE: Grønn-korridor; BYDALEN

 

Hei Marianne,

 

Bydalen vel hadde styremøte 25/1 med bl.a Kommunedelplan sentrum som sak, og vi har lyst til å melde tilbake at vi er fornøyd med prioriteringen ”Mulighet for fysisk aktivitet og rekreasjon, gjennom gode grøntarealer og god tilrettelegging for myke trafikanter.  Spesielt fornøyd er vi med at Wiese-banen inkludert tennisbanene nå er markert grønn!

 

Best Regards

Anette M Syversen

 

 

3. Logo

Helene jobber videre med dette mot Hege. Målet er å ha logoen klart til årsmøtet.

 

 

4. Årsmøte

Foreslått dato: Tirsdag 15. mars kl. 19 (eller torsdag 10. mars.)

Bonger for å drikke øl. Vi bestemmer pris ut i fra innkjøpspris. Rune Wesley var innom og kunne informere at vanlig pris var 33,- kr. pr. halvliter (3 for 100,-). I tillegg ble det foreslått å kjøpe inn 1,5 liters flakser med brus + vannkarafler med is og lime oppi. Brus og vann blir da gratis.

Husk å henge opp innkalling til årsmøte på oppslagstavlene, samt å dele ut innkalling til alle husstander senest 14 dager før. Frist for innspill til innkallingen settes til én uke før møtet.

 

Heving av kontingenten? Informere om utgifter vi har i løpet av året (bl.a. blomster, brøyting av skøytebanen, sosiale arrangementer).

Andre tema på årsmøtet: Trær / grøntområde, ny kommunedelsplan. Sjekke muligheten for at en talsperson fra kommunen kan komme og informere.

 

 

Ansvar:

  • Helene søker om ambulerende skjenkebevilgning.
  • Helene spør Jones om projektor.
  • Helene renskriver innkallingen.
  • Anette booker Bryggeriet.
  • Ole Henrik sjekker prisen med Rune på øl og mineralvann.
  • Ole Henrik legger ut innkallingen på nettsidene våre.
  • Marianne ringer Tore Solbakken i kommunen og spør om han kan komme og informere om trærne i Bydalen.
  • Alle: Dele ut innkalling

 

Årsmelding:

Vi kan gjenbruke mye fra fjorårets årsmelding. Datoene må endres. Grillfesten ble erstattet av Jubileumsfesten (si litt om dette).

 

Ansvar:

  • Helene har hovedansvaret.
  • Ole Henrik sjekker dato for dugnad og juletrefesten.
  • Skøytekomiteen og trafikkomiteen (inkludert bygging; Bryggerifjellet og Block Watne) skriver sine egne innlegg i årsmeldingen. Helene sjekker med dem.
  • Marianne og Anette skriver om trær og kommunedelsplanen (bygging, grønne lunger, etc).
  • Ole Henrik sender mail til Karianne og Trine med link til websiden som viser styret og komiteene. Vi trenger leder og sekretær. Forslag på navn: Robert / Lise Antonsen, Ane Grimsrud, Inger-Lise Ellefsen, Lisbeth Lindahl.
  • Anette syr sammen powerpoint-presentasjon til bruk på Årsmøtet

 

5. Trafikk v/Henrik Holmquist

Det mangler grus på fortauet i Sissis vei og andre lag med asfalt er heller ikke lagt som avtalt. Manglende asfalt gjelder i Sissis vei/Bydalen Alle. I tillegg er det et stort hull i asfalten utenfor Fog som må repareres. Det er kommunen som har dette ansvaret.

 

Ansvar:Trafikk-komité v/Henrik

 

 

6.  Garasjesalgdagen

Kommunen går i bresjen for felles markedsføring av Garasjesalg søndag 28/8-2011. Hva om Bydalen deltar med felles loppemarked på Wiese-banen? Påmelding til kommunen innen 15/8. ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )

 

 

7. Bjørketrær

Marianne har sendt mail til Tore Solbakken og vi avventer videre saksgang i kommunen. Kommunen har for øvrig vært på ny befaring i Bydalen og satt nye / større merker på trærne som skal kappes.

 

 

 

Fredrikstad, 13. februar 2011

Referent: Ole Henrik Leister

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS