Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 16.09.2008 PDF Skriv ut E-post

Sted:               Bydalen Alle 9, hos Helene Myrberg
Dato:               16.09.08
Tid:                  Kl. 20.00
Tilsted:            Ulf Morten Davidsen, Helene Myrberg, John Jones, Espen Evensen, Anette Marie Syversen og Trine Kristoffersen
Ikke tilstede:   Karianne Fog

 

 

1. Referat
Referat fra forrige møtet ble godkjent.

 

2. Styret konstituerte seg
Rekrutteringen er endelig i boks, og vi er nå et fulltallig styre med 6 styremedlemmer.

  • Vikarierende leder frem til årsmøtet: John Jones
  • Kasserer: Ulf Morten Davidsen
  • Styremedlem: Helene Myrberg, Karianne Fog, Anette Marie Syversen
  • Sekretær: Trine Kristoffersen
  • Ny person foreslått inn i trafikk- og utbyggingskomiteen er Henrik Holmqvist. Han inviteres til neste styremøte.

 

3. Trafikk- og utbygging
Vi tar et møte senere med trafikk- og utbygging som tema.

 

4. Lekeplassen
Pengene fra lokalsamfunnsutvalget for lekeplassoppgraderingen er endelig på plass på konto (28.100,-). Det skal fortsatt være penger igjen i potten vi har hos lokalsamfunnsutvalget, men vi må komme opp med konkrete forslag til hvilke tiltak vi ønsker å bruke pengene på.

Kasserer ga en gjennomgang av den økonomiske situasjonen til vellet. For øyeblikket er det ca. 40.000,- på konto. Vi avikler den ene kontoen (slik som med kontantkassa), og beholder kun èn konto for vellet. Det er en bra kontingentinngang – folk melder seg inn og betaler årsavgift. Det synes styret er flott! Men vi må tenke på hvordan vi kan rekruttere nye medlemmer. Vi bør ha et system som fanger opp nye innflyttere samt andre som bor her men som ikke er medlem. På denne måten kan vi informere og oppmuntre til medlemskap i Bydalen Vel, samt benytte anledningen til å selge/gi i innflyttingsgave den fenomenale ”Bydalsboka”.
Vi må gjøre det bedre kjent for vellets medlemmer hvordan de kan komme i kontakt med styret for å fremme saker for vellet. Det er viktig for styret at de som bor i Bydalen kan melde sine ”hjertesaker”. Trine maler web-adressen til Bydalen Vel på oppslagstavlene, da plakater med nettadressen har blitt revet ned flere ganger.

 

5. Grillfesten
Årets grillfest gikk av stabelen i nydelig sensommervær. Det var et hyggelig lag som varte langt inn i de sene nattetider.

 

6. Web
Web-annsvarlig må oppdatere mail-listene som ligger på hjemmesiden. Her er det mange adresser som ikke lenger er gyldige. Trine overleverer lista med mailadresser som ikke er gyldige til Hans Fredrik. Styret ønsker også å invitere Web-ansvarlig til neste styremøte for å bla. bli informert om hvordan hjemmesiden fungerer, hvordan vi kan få mer aktivitet på hjemmesiden, mer stabil nettside etc.

 

7. Fibernett
Fredrikstad Fibernett ønsker å etablere seg i Bydalen. Mange beboere har takket ja, og mange har takket nei. Det er en del usikkerhet og spørsmål rundt denne etableringen, og styret ønsker derfor å foreslå for Fredrikstad Fibernett om de kan ha et felles informasjonsmøte for alle interesserte. John tar kontakt med Fibernett om denne forespørselen.

 

8. Høstfest for komiteene
Styret ønsker å arrangere en høstfest for alle komiteene og deres medlemmer. Ulf Morten sjekker med Gjærhuset om onsdag 12.november er ledig. Trine skriver invitasjon og deler ut til komitémedlemmene når dato er fastsatt.

 

Nytt styremøtet er satt til 7.okotber kl.20.15 hos Helen Myrberg i Bydalen Alle 9

 

 

18.09.08 Trine K.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS