Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 23.05.2006 PDF Skriv ut E-post

Sted:       Espen og Wendla i Sportsveien 20
Til stede:  Espen, Wendla, John og Hanne
Forfall:     Synnøve og Gjøran

 

 

1) Referat fra forrige møte ble godkjent.

 

2) Møte / sommeravslutning
Vi innkaller alle komiteene i velet til møte, ost og rødvin mandag 12. juni kl. 19.30 på Fredrikstad bibliotek. Hanne sjekker om vi får låne lokalene (er gjort - OK). Wendla sender ut innbydelser. Styret møtes kl. 19.00 på biblioteket. Biblioteket stenger kl. 19 – ring Hanne (41604539) hvis du kommer til stengt dør. Det blir orientering fra styret, innspill fra komiteene og sommeravslutning.

 

3) Grillfestkomiteen satser på fest lørdag 19.08.06. Styret hadde i utgangspunktet planlagt at festen skulle være 10. juni, så her har det vært litt kommunikasjonssvikt…

 

4)Trafikken
Skiltene med gjennomkjøring forbudt er satt opp ved begge innkjøringene til Bydalen.

 

5) Parkeringsplass
Espen orienterte om at Bygg Bedre Eiendom via Griff har søkt om å få etablere parkeringsplass for 100 biler på branntomten. Tomten er regulert til ervervsformål, og dispensasjon er dermed nødvendig. Det gikk igjennom i planutvalget. En parkeringsplass av denne størrelsen får store konsekvenser utenfor tomta, og derfor mener styret det er urimelig å fravike plankravet. Espen skriver brev til partene i sakens anledning.
Bydalen vel er ikke blitt informert om saken, til tross for at det vil ha stor betydning for trafikken i området.

 

6) John skriver brev til div. kommunale personer og -instanser (Zuhdija Coralic, Lars Øyvind Nilsen, Torill Bente Østby, Oddbjørn Eng, Teknisk Drift Td-Mail) om parkering og trafikk i området. Brevet vedlegges referatet.

 

7) Wendla bestiller 4 (5?) nye ”Barn leker”-skilt. I tillegg oppfordres barna i området til å lage trafikk-tegninger på A3 ark som kan lamineres, og settes langs veien.

 

8) Eventuelt
Wendla tar ansvar for å sende ut en SMS-påminnelse til styremedlemmene i forkant av møtene.

 

27/5-06 hu

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS