Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 14.05.2003 PDF Skriv ut E-post

Sted:              Bydalen Allé 10, hos John L. Jones

Dato:              14. mai 2003

Tid:                 Kl. 20.00

Tilstede:         Rune Stene, Kari Romberg, John L. Jones, Henning Fog, Knut Erik Hymer, Hans Martin Brandstorp, Thomas Roaldsnes og Hanne Sekkelsten. Jostein Gleditsch var tilstede deler av møtet.

Forfall:            Ingen 

 

 

1. Styret konstituerte seg

Styret vil ha følgende sammensetning dette året:

  • Leder: John L. Jones
  • Stedfortreder og sekretær: Hanne Sekkelsten
  • Kasserer: Hans Martin Brandstorp
  • Styremedlemmer: Kari Romberg, Knut Erik Hymer og Thomas Roaldsnes

Hanne melder fra til Norges Vel og Fredrikstad kommune om styrets sammensetning.

Rune fikk en oppmerksomhet som takk for strålende innsats som styreleder.

 

 2. Wiesebanen

Kommunen har sagt seg villige til å kjøre ut jord og gressfrø dersom velforeningen sørger for dugnadsarbeid på det arbeidet som må gjøres i denne forbindelse. Kommunen har dessuten sagt at de skal sette opp gjerde for å hindre gjennomgangstrafikk på banen.

John informerte om at han skal i møte med Ole Haabeth og sjef for teknisk drift i kommunen mandag 19.05.03. Han kan da bl. a. ta opp problemene med Wiesebanen.

Det er innhentet anbud på den jobben som må gjøres for å få Wiesebanen i skikkelig stand. Det koster fra kr. 60.000,- og (langt)oppover. Summen avhenger av hvordan vi ønsker at banen skal bli.

Vi diskuterte hvordan vi kan sikre at banen blir måkt om vinteren. Rune informerte i denne forbindelse om at en av hans naboer driver med snømåking. Vi ble enige om at Rune skal undersøke med naboen om han kan måke Wiesebanen for oss, mot vederlag.

 

3. Lekeplassen og avfallsdunker

Henning har undersøkt priser på to mål m/nett og veltebøyle, krakker/benker, basketballstativ, avfallsdunker og påfyll av støtsand.

Det er nå klart at den ene vippehusken også må byttes.

John har sendt et brev til kommunen med forespørsel om hvem det er som tømmer avfallsdunkene, men har foreløpig ikke fått svar på dette.

De utgiftene vi skal bruke på lekeplassen og Wiesebanen skal vi se i sammenheng med den søknaden om støtte vi skal sende til fylkeskommunen. John, Henning og Hans skal sette opp søknaden.

 

4. Dugnad

Det ble avholdt dugnad i Bydalen 10.05.03. Henning kunne informere om at dugnaden gikk greit, men at det kunne vært bedre fremmøte.

 

5. Grillfest

Vi ble enige om at den årlige grillfesten skal holdes 14.06.03 kl. 18.00. Kari tar kontakt med grillfestkomiteen for å informere om dette. Medlemmene i grillfestkomiteen kan stille opp på neste styremøte for nærmere planlegging dersom de mener de har behov for det.

Hans sørger for innbetalingsblankett for velforeningens medlemsavgift og påfører en invitasjon til grillfesten på denne. Vi ble enige om at det bør trykkes opp 250 eksemplarer. John mente at sønnen, Thomas, kan dele ut disse.

Det har vist seg noe vanskelig å få inn medlemsavgiften. Vi ble enige om at vi dette året skal sette en frist for innbetaling på 14 dager i håp om at flere melder seg inn i velforeningen.

 

6. Klage fra beboer

Som nevnt på tidligere styremøter er det en av beboerne i Sportsveien som har fått problemer med å kjøre inn sin egen innkjørsel etter at innsnevringene ble satt opp.

Kommunen har nå gitt beskjed om at de ikke vil flytte innsnevringene, men at de vil kutte noe av den ene.

 

7. Neste styremøte

Neste styremøte blir 05.06.03 hos Hans i Sportsveien 9.

 

Fredrikstad 28. mai 2003 

Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS