Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 23.10.2003 PDF Skriv ut E-post

Sted:           Sportsveien 9, hos Martin

Dato:           23.10.03

Til stede:     John L. Jones, Knut Erik Hymer, Martin Brandstorp og Hanne Sekkelsten

Forfall:        Thomas Roaldsnes, Kari Romberg og Henning Fog (lekeplasskomiteen)

 

1. Referat fra forrige møte

Referatet ble godkjent.

 

2. Websiden

Web-komiteen har nå ryddet i innholdet på hjemmesiden. Resultatet ser veldig bra ut. De har også planer om å gjøre noe med forsiden.

 

3. Wiesebanen

Kommunen har trukket tilbake tilbudet om å fylle på jord denne høsten. Leder for teknisk etat har informert om at det ikke lenger vil være aktuelt før til våren. John har skrevet et brev til ham, ordføreren og leder av servicetorget og klaget på dette.

Vi diskuterte andre løsninger. Vi ble enige om å undersøke om det vil være mulig å få hjelp fra noen til å harve opp banen. Hanne undersøker med en bonde om han kan gjøre det.

 

4. Diverse

John har prøvd å få tak i Kiønig for å undersøke om det er aktuelt å utbedre løkka ved bryggeriet og om det i så fall er inngått avtale med tomteeier. Det har hittil ikke vært mulig å få tak i ham. Hanne sørger for at Kiønig får en kopi av referatet fra dette møtet slik at han får beskjed om at styret ønsker tilbakemelding fra ham.

Rune Stene skal spørre sin nabo om det er mulig å avtale måking av Wiesebanen til vinteren.

Vi snakket om at det er ønskelig å få tilbakemeldinger fra de forskjellige komiteene om hva de jobber med. Det er ønskelig at referater fra komitémøter legges ut på hjemmesiden. Referater kan sendes Ulf Davidsen eller Thomas Roaldsnes.

 

5. Neste møte

Neste møte, som også blir juleavslutning, avholdes 27.11.03 kl. 18.00 på Sir Winston sammen med trafikk- og utbyggingskomiteen.

 

 

Fredrikstad, 21.11.03
Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS