Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 07.11.2017 PDF Skriv ut E-post

Styremøte i Bydalen vel 07.11.2017 på Bryggeri

 

Medlemmer: Tilstede:
Petter Hohmann Ja
Karianne Fog Ja
Maria Brevik Nei
Egil Sekkesten  Ja
John Jones Nei
Thor Flink Andersen Nei

 

Petter fungerte som møtets leder og referent.
 
Agenda var sendt ut på forhånd:
  1. Trygghetsvandring - hva gjør vi etter å ha gjennomført vandringen? 
  2. Orientering om foreningens økonomi ved kasserer.
  3. Erfaringer fra kvelden 19.10. Vil vi gjøre noe slikt igjen, når, osv.
  4. Fortetting/utbygging i og rundt Bydalen generelt, og mer konkret i form av utbygging på Wiesebanen. 
  5. Eventuelt.
 
1. Trygghetsvandringen ble gjennomført i forkant av styremøtet av Petter, Kari Anne og Egil. Under vandringen var fokus på trafikksikkerhet. Vi dokumenterte gatelys som ikke virker, så etter farlige kryss o.l. Eget notat fra vandringen med bilder vil bli overlevert kommunen, LSUet og vegvesenet. Vi vil i tillegg skrive en hyggelig forespørsel som kan leveres grunneiere som har trær o.l. som sperrer sikt, dekker skilt, m.v.
 
2. Maria orienterte om økonomien. Foreningen har for tiden 68913,- på konto. Hun la frem kontoutskrift. Fra dette beløpet må det trekkes fra noen tusen til utgifter som påløp i forbindelse med medlemskvelden på Bryggeriet den 19. okt. Det er også vedtatt å bruke penger på nye blomsterkasser som skal stå ved innsnevringene i Sportsveien. Disse er foreløpig ikke kjøpt inn. Det er også bestilt reflekser som skal være julegaver fra foreningen til medlemmene. Disse er foreløpig heller ikke betalt. Per nå har 64 personer betalt kontingent etter at regningene ble delt ut i oktober. Petter la til at han foreningen har spurt LSUet om bidrag til utgiftene den 19. okt. samt til liknende arrangement på nyåret, men at vi foreløpig ikke har fått svar på denne forespørselen. Vi vil sende en samlet forespørsel om økonomisk bidrag til f.eks. blomsterkasser, reflekser, o.l. på nyåret.
 
3. Foreningen ønsker å gjennomføre en kveld av samme type som den 19.okt tidlig i 2018. Kvelden planlegges ikke i detalj nå, men vi tok opp mulige innslag/tema: 
Få en landskapsarkitekt e.l. til å snakke om verdien av alléene og grønne arealer i Bydalen, og om hvordan gatetun kunne ha sett ut.
- Trond Svandal kan kanskje snakke om lokal historie.
- Jan Kiønig kan kanskje snakke om Bryggeriets historie.
- Bane Nor kan kanskje fortelle mer om ny togstasjon.
 
4. John informerte om det han vet om historikken til Wiesebanen og den pågående prosessen der tennisklubben ønsker å bygge på tennisbanene og en del av gressløkka. Petter gjorde det samme. Styret var enige om at John og Petter i fellesskap utarbeider et brev som kan sendes kommunen for å sørge for at spørsmålet om hvordan arealene på Wiesebanen skal utnyttes blir godt opplyst for de som skal fatte beslutningene. 
 
5. Under eventuelt tok Petter opp at Marianne Otterstad Næss ønsker å fratre sitt verv i Cicignon LSU. Hun lurer på om velforeningen kan tenke på potensielle kandidater til å overta for henne. To navn ble nevnt:
- Henning Lønn
- Harald Philip Brevik
Thor skulle høre med Henning og Maria med Harald P. (Den 9. nov ga Maria Beskjed om at Harald gjerne tar på seg vervet i LSUet.)
 
Petter
 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS