Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 11.05.2021 PDF Skriv ut E-post
Referat styremøte Bydalen vel. 11.05.21 – Bakgården i Fredrikstad bryggeri.
 
Til stede: Tom Øystein Jonassen, Maria Breivik, Thorvald Munch-Møller, Morten Ljosland, Trond Pentz Pedersen og avtroppende formann, Egil Sekkelsten.
Fravær: Pernille Meum
 
Det nye styret konstituerte seg selv, og det ble slik som dette:
  • Leder, Morten Ljosland, ny, valg 2 år (97753891, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )
  • Nestleder, Pernille Meum, gjenvalg 1 år (95824269, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )
  • Kasserer, Maria Breivik , gjenvalg 1 år. (92455986, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )
  • Sekretær, Thorvald Munch-Møller, gjenvalg, 2 år (92414729, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )
  • Styremedlem, Trond Pentz Pedersen, ny, valg 2 år (93663286, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )
  • Varamedlem, Tom Øystein Jonassen, gjenvalg 2 år (90189740, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen )
Tradisjonelt har dette vært et møte mellom gammelt og nytt styre, men koronasituasjonen begrenser dessverre muligheten denne gangen Derfor blir det slik at kun det nye styret møtes som kan denne dagen. 
 
Det som er på agendaen utover dette året er følgende:
1. Grillfesten første lørdag etter skolestart i august. Om denne kan arrangeres i år gjenstår å se. Her kan grillfestkomitéen Inger Liv Mathiassen - 984 61 007 eller Linn Leister - 986 87 156, kontaktes når det nærmere seg for å avklare nærmere. Vi er behjelpelig med SMS varsel. Vi holder kontakt ved hjelp av Thor F. Andersen.
 
2. Velforeningen har også reservert Gjærhuset, lørdag 30. oktober, for en skikkelig bydalsfest. Foreslår at det nye styret avsetter egen komité (eller rett og slett bare hele styret) for dette arrangementet. Dette er i Bryggeriets høysesong så vi må betale vanlig husleien som er 15 500,- Her har vi fått støtte fra LSUet på 14 400,- (som også inkluderer en liten del til fornyelse av oppslagstavlene) så her er vi godt dekket. Tidligere fikk velforeningen kr 10 000,- i gave for en bydalsbok som også kan brukes her.  Bryggeriet må sørge for alt med alkoholholdig drikke, mens med mat står man mer fritt: Se her for mer info:  https://www.fredrikstadbryggeri.no/utleieinfo Husk avbestillingsreglene.
Pernille arrangerer noe med Charter-Hilde i forbindelse med dette?
 
3. Dernest er det trygghetsvandring rundt samme tid i oktober (gjerne rundt Halloween). Her står man fritt til å velge passende dato. Sender gjerne ut et SMS og info på Facebook og nettsiden i forkant. 
4. Lille julaften er egen komité som styrer seg selv på en utmerket måte. Vi er behjelpelig med SMS varsel og info på Facebook og nettsiden. 
Loyd Nilsen er behjelpelig med pynt og kos?
 
5. Oppslagstavle:
Vi prøver en med terrassebord som plate. Dette er det mulig å feste stifter på.
 
6. De store pyntepottene: 
Vi kontakter Slettevold så de kan plante i pottene. De tar 200 kr pr time.
 
7. En av pottene er sprukket. Den er kjøpt i 2018, med ti års garanti. Vi kontakter firmaet som vi har kjøpt den av for dette. Kasserer får kvitteringer fra kasserer. 
 
8. Cicignon salongorkester har kontaktet oss og spurt om vi vil være med på en utendørs konsert. Vi stiller oss positive til dette. Trond Prenz Pedersen kontakter dem via Arvid Bertheau Johannessen. (Bydalen alle 31)
 
9. Neste møte er hos Morten. Dato og klokkeslettet kommer vi tilbake til.
 
10. Diverse småplukk:
SMS/nettsiden:
Her er det Ole Henrik Leister som er behjelpelig. Imidlertid ønsker webkomitéen med Ole Henrik i spissen litt utskifting. Så det er mulig det blir noe nytt her. Uansett, inntil videre er det Ole Henrik som kan kontaktes, 909 64 259, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . For å avlaste Ole Henrik foreslår jeg at en i styret blir SMS-ansvarlig. Ole Henrik gir en rask og (ifølge ham) enkel opplæring av dette. 
Referater og viktig korrespondanse legges ut på nettsiden ved at man sender Ole Henrik (eller Trond) som får opplæring av Ole Henrik) en mail om det man ønsker skal ligge i arkivet på nettsiden. 
 
Hvor ligger gamle referater?
 
Facebook:
Pernille er super på dette. I tillegg har Hanne Utne, 416 04 539, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen , tilgang og kan være behjelpelig.
 
/Thv
 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS