Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 04.06.2002 PDF Skriv ut E-post

Sted:               Bydalen Allé 10, hos John L. Jones

Dato:               4. juni 2002

Tid:                 Kl. 20.00

Tilstede:         Rune Stene, Jostein Gleditsch, John L. Jones, Kari Romberg, Henning Lønn (grillfestkomiteen), Hans Fredrik Sandberg og Hanne Sekkelsten

Forfall fra styret: Ingen

 

1. Godkjenning av referat

 

Referatet ble godkjent.

 

 

2. Lokalsamfunnsprosjektet Cicignon

 

Det har nylig vært møte i lokalsamfunnsprosjektet Cicignon. Det er lite som skjer på møtene, men vi bør likevel være til stede.

 

 

3. Trafikkforholdene i Bydalen

 

En beboer har fremmet et ønske om å gjøre noe for å få de kjørende til å redusere  hastigheten i Bydalen. Grensen på 30 km pr. t. blir ikke overholdt. Det ble foreslått å sette opp bukker med skilt der det minnes om at det må kjøres sakte. Bukkene plasseres slik at en er nødt til å svinge noe for å komme utenom. Det ble også foreslått å lage blomsterbed litt ute i veibanen slik at bilene må svinge utenom. Det var enighet om at det å parkere biler i gaten ikke er et like egnet tiltak. Det vil lett føre til uoversiktlighet og dermed farlige situasjoner. Rune bringer forslagene videre til trafikkomiteen som ser nærmere på saken.

 

Det ble også fremmet et ønske om å gjøre noe med parkeringssituasjonen i Bydalsveien. Det blir parkert biler i svingen i begynnelsen av denne veien, og dette fører til at det blir svært trangt og uoversiktlig for de som skal passere. En mulig løsning er å plassere lapper på bilene med en henstilling om å parkere et annet sted.

 

 

4. Støy Bydalen

 

Det har kommet inn et ønske om at noe gjøres i forhold til støy tidlig om morgenen på lørdager. Det er mange aktive sjeler i Bydalen, og for de som ønsker å sove litt lenger er det plagsomt med hamring og gressklipping kl. 07.00 om morgenen.

 

Det ble foreslått at styret kan lage et skriv med en henstilling om å vise hensyn til naboene. John foreslo, i forlengelsen av dette, at det kan lages et skriv 1 – 2 ganger pr. år som kan deles ut til beboerne, evt. festes på oppslagstavla. I dette skrivet kan  styret komme med kort informasjon om aktuelle saker. Det var enighet om at dette skal settes i verk. John skal ta kontakt med Henning Lønn for å få bistand til å lage skrivene. Hanne skal også være med på dette.

 

 

5. Bryggeriprosjektet

 

Planene går sin gang, sakte men sikkert fremover. Den nyopprettede komiteen som er satt på prosjektet, følger opp saken.

 

 

6. Grillaften 8. juni

 

De som skal på grillfesten må selv ta med stoler og grillmat. Styret skal handle inn: 4 kasser brus, 4 stk. 5 kg-poser grillkull, 1 flaske tennvæske og duker. Det skal videre kjøpes is som skal være premie til barna. Henning Lønn lager diplom som også skal fungere som premie.

 

Rune tilbød seg å stå for handlingen. Ellers blir det praktiske rundt frakting og oppstilling av bord osv. ordnet av Henning Lønn, John og Hans Fredrik.

 

Som aktiviteter for barna ble det bestemt at det skal arrangeres potetløp. Kari tar med poteter og skjeer. Det skal videre arrangeres tautrekking. John tar med tau. Det ble også foreslått å arrangere lakrislissespisekonkurranse. Dette er aktuelt dersom en får tak i lakrislisser.

 

 

7. Fremdrift

 

Det er ønskelig å prioritere en internettside for velforeningen. Dette vil kunne være en nyttig informasjonskanal ut. Hans Fredrik skal se nærmere på dette.

 

 

8. Eventuelt

 

1. Styret har fått inn en regning på ansvarsforsikring for lekeplassen. Det ble reist et spørsmål om hvorvidt det er nødvendig å ha en slik forsikring. Rune mente at denne i sin tid var en forutsetning for å få godkjent lekeplassen, men skal likevel bringe spørsmålet videre til lekeplasskomiteen.

 

2. John har hatt et møte med en representant fra kommunen vedr. Wiese-banen. I følge representanten har ikke kommunen midler til å sette banen i skikkelig stand. De skulle imidlertid kanskje klippe gresset før grillfesten lørdag.

 

Kommunen har tilbudt seg å sette opp et nytt gjerde ved banen. Styret diskuterte om det kunne være aktuelt å droppe porten inn til banen, for i stedet å ha gjerde hele veien. Da ville en slippe gangtrafikk over banen. På den annen side ville det nok bli mer gangtrafikk over lekeplassen. Spørsmålet skal luftes blant de fremmøtte på grillfesten.

 

3. Styret har fått svar på et brev som tidligere er sendt ordføreren vedr. kommunikasjon mellom velforeningen og kommunen. Ordføreren svarte i generelle vendinger, men sa at kommunen ønsker dialog med velforeningen.

 

 

9. Neste møte

 

Neste møte vil finne sted 5. september kl. 20.00 hos Rune Stene i Bydalsveien 27.

 

 

Fredrikstad 7. juni 2002 

Hanne Sekkelsten

 

 

BYDALENS VEL – STYRE

 

Leder:

Rune Stene

Bydalsveien27

Tlf. 69 31 79 78, 90 06 96 00

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Sekretær:

Hanne Sekkelsten

Bydalen Allè 24

Tlf. 69 31 14 42

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Kasserer:

Jostein Gleditsch

Sportsveien 20 a

Tlf. 69 33 89 70

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Styremedlem:

John L. Jones

Bydalen Allè 10

Tlf. 69 31 69 10, 92 01 23 45

Email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Styremedlem:

Kari Romberg

 

Styremedlem:

Hans Fredrik Sandberg

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS