Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 07.10.2015 PDF Skriv ut E-post

På Cafe Cicignon

 
Medlemmer: Tilstede:
Ann Kristin Bugdø-Petersen Ja
Robert Antonsen Ja
Marit Barvik Ja
Fredrik Weberg Ja
Maria Brevik Ja
Rolf Næss (skøye- og flombelyskomiteen) Ja
John L. Jones (jubileumskomiteen) Ja

 

  1. Kirkens Bymisjon skal rydde i inngangspartiet til Bydalen (under brohodet). Kommunen har ryddet det området vi brukte Kirkens Bymisjon til å rydde/beskjære i fjor.
  2. Den er sendt en henvendelse fra styret til kommunen ad asfaltering i hjørnet ved huskestativet (bak benken og ut mot veien der), Ann Kristin sender purring på denne. 
  3. Skøytekomiteen ved Rolf Næss undersøker med kommunen om de har benker som kan brukes på Wiesebanen.
  4. Ann Kristin sender en søknad til Cicignon bydelsutvalg om stønad til større blomsterkasse til erstatning for eksisterende blomsterkasse i Sportsveien.
  5. Trafikk-komiteen ser på henvendelsen fra årsmøtet om ny gjennomgang av parkeringsreguleringen i Bydalen og behov for ny fartsmåling. 
  6. Ad bydalsbok til nyinnflytta i Bydalen. Styret oppfordrer naboer til å gi beskjed til styret om nyinnflyttede. 
  7. Ann Kristin har undersøkt pris på reflekser, men en stykkpris på 35,- gir en relativt høy totalsum med tanke på utdeling til medlemshusstandene før jul. Vi undersøker andre muligheter. 
  8. Styret foretar en Trygghetsvandring i Bydalen 26.10, møtes på lekeplassen 19.30.
  9. Foreløpig er det bare ca halvparten av medlemmene i Bydalen Vel som har betalt, sender en purring hvis ikke dette bedrer seg. 
  10. John Jones informerte om jubileumsfesten den 14. 11. Foreløpig antall påmeldte er 57 og utgiftene dekkes at støtte fra styret pluss Cicignon lokalsamfunn pluss det hver enkelt deltager betaler.
  11. Rolf Næss orienterte om skøytekomiteens arbeid. Det vil på sikt være behov for nye vintermatter (til å ha rundt slagene). Hvis kuldeperioder varer over tid til vinteren vil det bli arrangert en skøytedag. Selve sprøytinga av banen går på omgang blant medlemmene og det hender også at andre tilbød seg å hjelpe.
  12. Nyt ordinært styremøte blir hos Ann Kristin 7.12. kl.20.30
 
Refr.: Marit Barvik, sekretær i Bydalen Vel
 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS