Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 24.02.2009 PDF Skriv ut E-post

Sted:           Helene Myrberg, Bydalen Alle 9
Dato:           24.02.2009
Tid:              Kl. 20.00
Tilsted:        John Jones, Henrik Holmquist, Ulf Morten Davidsen, Helene Myrberg, Anette Marie Syversen, Karianne Fog, Trine Kristoffersen

 

 

1. Årsmøtet 2009
John lager innkalling. Denne bør være klar til førstkommende helg slik at den kan legges ut på nettet samt henges opp på oppslagstavlene.
Trine sender kopi av referatet fra styremøtet til de ulike komiteene og ber de lage sine egne innstillinger som sendes valgkomiteen ved Gøran Karlsen ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ) og Synnøve Hellesten ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ). Valgkomiteen samler innstillingene fra de ulike komiteene.
Trine gir beskjed til valgkomiteen at styret mangler to personer til følgende år da John og Ulf Morten går ut av styret.
Trine lager plakater med dato og klokkeslett for årsmøtet og henger opp på oppslagstavlene.
Ulf har booket Gjærhuset og ordner det praktiske med drikke og snacks.

 

2. Trafikksituasjonen
John og Henrik hadde møte med Teknisk Drift 23/3 og diskuterte blant annet parkerings-, gjennomkjørings- og hastighetsproblematikken. Trafikkomiteen vil utarbeide et forslag som viser hvor det kan lages fartsdumper, gatetun etc. og presentere dette for TD.
Anette har laget flotte plakattekster, og styret håper at disse vil oppmuntre bilister til å holde hastigheten nede når de kjører i Bydalen. Anette undersøker mulighetene for solide og permanente bakgrunner for plakatoppheng.
Karianne prøver å finne ut hvor mange barn som bor og beveger seg i gatene i Bydalen.

 

3. Diverse
Hans Martin i Sportsveien 9 har lageret med Bydalsboka.
Trine skriver et utkast til velkomstbrev som Helene og Karianne tar med seg når de prøver å verve flere medlemmer til Bydalen Vel.
www.bydalen.no har fått nytt tillegg: Bydalstorget. Har noen av beboerne i Bydalen noe de vil selge, kjøpe eller bytte så er dette plassen å avertere. Hvis man ønsker å få lagt inn en annonse kan man ta kontakt med webkomiteen ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen ).

Ulf Morten og Henning Fog har dannet en garasjesalg-komitè hvor planen er å invitere alle i Bydalen til et gedigent garasjesalg på Wiesabenen når snøen er gått og banen er tørr. Dato blir trolig en gang rett over påske. Styret håper alle beboere titter i kjeller og på loft og blir med på dette arrangementet.

 

Neste møte er satt til onsdag 11/3 kl.20.30 hos Helene. Som reservedatoer har vi satt 23/3 evt. 24/3.

 

 

T.Kristoffersen 25/2 2009

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS