Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 04.03.2010 PDF Skriv ut E-post

Sted:        Gjærhuset/Bryggeriet
Tilstede:    Anette Syversen, Helene Myrberg, Ole Henrik Leister og Trine Kristoffersen

 

 

1. Årsmøtet
Styret satte torsdag 11.mars kl.19.00 som dato for Årsmøte i Bydalen vel.

 

2. Bevertning
Inngangspris blir som i fjor: 100 kr. for de som ønsker å konsumere øl, 50 kr for de som ønsker alkoholfritt drikke på møtet. Trine sitter i døra og tar i mot betaling, samt prøver å selge Bydalsboka samtidig. Karianne printer ut oversikt over medlemslista, basert på innbetalt kontingent, til å ha i døra for avkryssing. Karianne sjekker hvor mye drikke og snacks som ble kjøpt inn til årsmøtet i fjor og avtaler innkjøp med Anette.

 

3. Forbredelse
Trine får kort referat om trafikk og utbygging fra Henrik. Mailer over utkast til årsrapporten til Anette som kopierer ca.40 eksemplarer til utdeling på årsmøtet.
Ole Henrik får regnskapet fra Karianne og kopierer opp likeledes. Valgkomiteen må gjøre ferdig sin innstilling og kopiere opp 40 eksemplarer av denne til utdeling.
Helene sjekker med skøytekomiteen om hvordan vi kan gjøre litt stas på traktormannen som er så snill og måker skøytebanen hele vinteren utenom sin egen arbeidstid.
Styret møter fra 18.00 og utover på torsdag for forberedelser og test av projektor.

 

Vel møtt!

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS