Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 12.05.2008 PDF Skriv ut E-post

Sted:         Bydalsveien 5
Dato:        12.05 2008
Tid:           Kl. 19.30
Tilsted:     Marte Frestad, Ulf Morten Davidsen, Helene Myrberg, Karianne Fog og Trine Kristoffersen

 

 

1. Styret konstituerte seg
Marthe Frestad skal dessverre flytte fra Bydalen, og vil derfor fratre som styreleder etter dette møtet. Marthe tar kontakt med den nye valgkomiteen verdrørende prosessen videre – vi er èn person for lite i forhold til vedtektene som sier det er 5 verv som skal fylles i styret. Vervet som leder er på nåværende tidspunkt åpent.

  • Leder:
  • Nestleder: Karianne Fog
  • Kasserer: Ulf Morten Davidsen
  • Styremedlem: Helene Myrberg
  • Sekretær: Trine Kristoffersen

 

2. Rusken og dugnad
Rusken aksjonen er engang i mai, og lørdag 10.mai var det en liten dugnad i Bydalen – få møtte opp, trolig på grunn av kort beskjed? Ryddekomiteen planlegger en ny dugnad senere, og vi satser på bedre oppmøte neste gang. Ryddekomiteen må gi beskjed om dato så snart den er fastsatt slik at informasjon kan legges ut på hjemmesiden, plakater henges opp ved Wiesebanen, dessuten kan sms-varsling benyttes (se sak lengre ned).

 

3. Kontingent og utdeling av giro
Giro for innbetaling av medlemskap i Bydalen Vel deles ut så snart dato for grillfesten er satt. Invitasjon til grillfesten skal skrives på giroen, sammen med en liten ”salgstekst” – vi ønsker oss flere medlemmeri Bydalen Vel! Styret foreslo lørdag 23. august som dato for grillfesten, og Trine tar kontakt med Grillfestkomiteen for å høre om dette er en passende dato.
Ulf Morten kjøper inn giroblanketter på Binders. Målet er å ha giroen ute i postkassene før skoleferien starter, 20.juni.

 

4. Lekeplassen
Den ødelagte dumpen har blitt reparert, og lekeplassen har blitt oppgradert.

 

5. SMS-tjenste
Styret har fått inn et forslag fra Hans Fredrik Sandberg vedrørende bruk av SMS-varsling når det er dugnader, årsmøter, sommerfester og lignende. Dette er en enkel formidling av beskjeder som er effektiv for både mottager og avsender. Styret ønsker å gå benytte seg av denne tjenesten, og håper dette vil medvirke til bedre oppslutning om Bydalen Vels ulike arrangementer. Hans Fredrik står for alt det praktiske knyttet til denne ordningen. Trine gir beskjed til Ryddekomiteen at denne løsningen nå skal innføres, slik at dugnaden er første arrangement hvor dette bør brukes!

 

6. Økonomi
Ulf Morten tok en gjennomgang av økonomien til Bydalen Vel. Fortsatt er det juletrefesten som er det store sluket i forhold til utgifter. Utfordringer blir hvordan man kan få arrangementet til å bli billigere, for eksempel ved innkjøp av mat og godteri samt underholdning for barna. Kontakt med kulturskolen i forhold til underholdning ble diskutert. Juletrefestkomiteen bør kontaktes vedrørende disse spørsmålene når det nærmer seg juletider.
Utfordringen om hvordan vi kan få flere medlemmer inn i Bydalen Vel ble også diskutert. Mer informasjon på oppslagstavlene ved Wiesebanen samt mer bruk av hjemmesiden ble foreslått. Det samme å aktivt informere om Bydalen Vel i forbindelse med utdeling av medlemskapsgiro.

 

7. Trafikksituasjonen
Det har blitt registrert en økning av råkjøring i det siste og flere skumle situasjoner har oppstått. Styret er svært bekymra for utviklingen. Hvordan kan trafikksituasjonen bedres og hastigheten satt ned? Ulike forslag kom frem: Sette opp elektronisk skilt som viser hvor fort man faktisk kjører? En ny runde hvor man sitter og noterer ned antall biler, noe som sist gang ga lavere gjennomsnittshastighet? Store plakater og bannere hvor man minner om at det faktisk er 30 km/t i Bydalen?
Flere spørsmål gis videre til Trafikkomiteen:

  • Hva skjer med manglende fortau i Sissisvei?
  • Hva skjer med alle tverrgatene og planlagte gatetun?
  • Hva skjer med asfaltering – det har blitt lagt 1.lag, men vi ble lovet 2 lag med asfalt?

Vi trenger en plan fra trafikkomiteen vedrørende tiltaksplan mot fart og utvikling av gatetun. Dette bør diskuteres på neste styremøte.

 

Nytt møte er satt til mandag 2.juni kl.19.30 hos Helene Myrberg, Bydalen Alle 9.

 

 

Fredrikstad 14/5 2008
Trine K.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS