Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 24.05.2000 PDF Skriv ut E-post

Dato:               24. mai 2000

Sted:                Bydalen allé 30, hos Haldis Jakobsen

Tilstede:          Stig Aarø, Rune Stene, Turid Kongrød, Haldis Jakobsen, Ulf Morten Davidsen Espen Evensen (fra trafikk- og miljøkomiteen), Henning Fog (fra lekeplasskomiteen)

Forfall:               Anne Louise Andreassen

 

1. Olabilløp

Flere diplomer må bestilles fra Henning Lønn, Ulf Morten ordner dette.

Turid kjøper premier, is og brus, og styret baker kake til olabilløpet. Barna får gratis is av velet. Innvielse av lekeplassen skjer også den 17.6 kl. 18.00, og åpningen foretas av Siv Enger. Ulf Morten kontakter lokalavisene med forespørsel om de vil dekke åpningen.

2. Lekeplassen

Henning Fog orienterte om arbeidet som er gjort med lekeplassen så langt. Det har kommet inn ca. 20.000 kroner i gavebrev, så langt, noe som er bedre enn forventet.

Lekeplassen er nå ferdig, takket være formidabel innsats fra komiteen og fra foreldre i Bydalen som har deltatt på flere dugnader. Styret ga komiteen ros for innsatsen og for plassen som er blitt flott.

I øyeblikket er det brukt mellom 1000 og 1500 kroner mer enn budsjettert. Lekeplassen trenger fortsatt mer sand. Lekehuset med sklie er det ikke penger til nå, men komiteen jobber videre med mulige sponsorer. Kommunen har, etter press fra komiteen, sagt seg villig til å bekoste og sette opp et gjerde mot Sportsveien.

Rune sjekker forsikring mot ansvar og hærverk, og tegner så raskt som mulig en ansvarforsikring.

Neste styremøt er berammet til onsdag 23. august kl. 20.00 hos Rune Stene i Bydalsveien 27.

Fredrikstad 4. juni 2000

Ulf Morten Davidsen
sekretær

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS