Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 23.06.2008 PDF Skriv ut E-post

Sted:       Bydalen Allé 10, hos John Jones
Dato:       23.06 2008
Tid:          Kl. 18.00
Tilsted:    Ulf Morten Davidsen, Helene Myrberg, Karianne Fog, John Jones, Espen Evensen og Trine Kristoffersen

 

 

1. Hovedfokus: hvordan rekruttere en person som styreleder
Vi mangler fortsatt èn person til å sitte i styret som styreleder. John har sagt seg villig til å ta på seg vervet frem til høsten. I mellomtiden jobber styret med å dra i gang en positiv mobilisering og arbeider aktivt for å rekruttere en styreleder.
Ulf, Karianne og Helene tar kontakt med et utvalg potensielle kandidater og vi håper dette kan gi positivt resultat. Skulle så ikke skje, vil styret dele ut et skriv hvor vi prøver å vekke entusiasmen hos beboerne og be noen melde sin interesse, for deretter kalle inn til ekstraordinært styremøte i forkant av årets grillfest som er satt til 23. august.

 

2. Trafikk og utbygging:
Trafikk- og utbyggingskomiteen ga styret en gjennomgang av situasjonen pr i dag. På spørsmålet om gjennomkjøring eller ei, er konklusjonen at det er null gjennomslag for gjennomkjøring forbudt i Bydalen. Alle instanser komiteen har vært i kontakt med ønsker gjennomkjøring i Bydalen. Trafikkomiteen har bedt om møte med posisjonen, og ønsker å legge frem problemstillingen. Trafikkomiteen jobber iherdig videre og styret berømmer innsatsen som blir lagt ned!

En akutt situasjon er den økende farten i Bydalen. Det har vært flere farlige situasjoner i det siste, kollisjoner, ungdommer som ”jager” hverandre med biler samt ekstrem råkjøring sent om kvelden. Vi tar et møte over sommeren hvor vi tar sikte på å planlegge trafikkaksjoner og finne ut hvilke tiltak vi kan gjøre som er effektive for å få ned farten på bilene.
Et tiltak som vil bli gjort nå, er strategisk utplassering av betongkasser plantet med blomster. Dette vil gi inntrykk av et levende boligstrøk, samt snevre inn veibanen og forhåpentligvis få folk til å redusere farten. Espen ordner blomsterkasser som vi kan bruke.

 

3. Lekeplassen
Styret har fått en budsjettoversikt fra Lekeplasskomiteen ved Henning Fog som viser planlagte innkjøp av utstyr til lekeplassen. Bydalen Vel forskutterer for å få refundert hele beløpet fra Lokalsamfunnsprosjektet, ihh til avtale.

 

4. Diverse:
Vi fikk en trist beskjed da mangeårig Bydalen Vel medlem Inger May Gluppe Aarø brått og uventet døde 19.juni. Styret kondolerer så meget, og Ulf Morten order med bukett fra Bydalen Vel.

Trafikk- og utbyggingskomiteen kommer til å miste et verdifullt medlem da Espen Evensen med familie flytter ut av Bydalen i løpet av høsten. John er på saken med tanke på å finne et nytt medlem.

Trine deler ut giroene med kontingenten for 2008. Her står det informasjon om Bydalen Vel samt invitasjon til den tradisjonelle grillfesten som er satt til 23. august.

 

Nytt møte er satt til tirsdag 12.august kl.20.00 hos Trine i Sportsveien 14.
Møte før grillfesten er satt til torsdag 21. august hos Karianne i Bydalen Allé 22.

 

 

26.06.08 Trine K.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS