Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Ordfører Ole Haabeth PDF Skriv ut E-post

Ordfører Ole Haabeth

Fredrikstad kommune

Postboks 1405

1602 FREDRIKSTAD

 

19. oktober 2003

 

 

SAMARBEIDSPROBLEMER - TEKNISK DRIFT.

Jeg viser til tidligere henvendelser til ordføreren, brev 23.4.03 m.m., vedrørende vanskelige samarbeidsforhold med Teknisk drift.

 

Bydalen Vel har som kjent i snart 2 år forsøkt å avklare og utbedre de uakseptable forholdene på Wiesebanen. Banen er i utstrakt bruk både sommer- og vinterstid, og tjener som en vesentlig ressurs både for nærområdet og for store deler av sentrum. Som det fremgår er det heller ikke store beløp, velforeningen har selv sett seg nødt til å måtte bekoste svært mye av de arbeider som egentlig burde være en kommunal oppgave. Det er snakk om et konstruktivt samarbeid med Teknisk drift og få gjort de få tingene man har satt seg villig til å utføre.

 

Jeg vedlegger kopi av mitt brev i dag til virksomhetsleder Gjølstad, Teknisk drift, hvor det fremgår at begeret nå er fullt fra vellets styres side. Vi aksepterer ikke at en kommune som legger ned så store ressurser i f.eks. lokalsamfunnsprosjektet for å bedre kommunikasjonen med beboere og velforeninger håndterer et tilsynelatende så enkelt problem på denne måten.

 

Det må da etter en ørkesløs, snart to år lang skriftlig og muntlig kommunikasjon være mulig å forholde seg til klare løfter fra en av kommunens ledere, og man må forvente at han holder en avtalt og rimelig fremdrift.

 

Vi vil også ta denne saken opp i Servicerådet som et eksempel på uakseptable forhold i den kommunale administrasjonen.

 

Vi beklager å måtte bry ordføreren med dette, men tiden er nå inne til å løfte dette ut av virksomhetsleder Gjølstads hender.

 

 

Med vennlig hilsen

 

John L. Jones

Leder Bydalen Vel

Cicignon lokalsamfunn

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS