Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 11.09.2003 PDF Skriv ut E-post

Sted:            Bydalen Allé 24, hos Hanne

Dato:            11.09.03

Til stede:      John L. Jones, Knut Erik Hymer, Hans Fredrik Sandberg(til stede under pkt. 2), Martin Brandstorp og Hanne Sekkelsten

Forfall:          Thomas Roaldsnes, Kari Romberg og Henning Fog( lekeplasskomiteen)

 

1. Referat fra forrige møte

Referatet ble godkjent.

Martin hadde en kommentar vedrørende konto for velforeningen: Han har undersøkt saken, og funnet ut at det ikke er mulig å opprette en konto i Skandiabanken i foreningens navn. Denne banken retter seg kun mot personkunder. Det ble diskutert om det er aktuelt å bytte konto til en annen bank. Det var enighet om at det ikke er aktuelt. Rentenivået er nå så lavt og det varierer så lite fra bank til bank at vi velger å opprettholde kontoen i Nordea.

Martin har opprettet nettbank.

 

2. Websiden

Thomas er villig til å ha ansvar for å legge ut saker på vegne av styret.

Det var enighet i styret om at det er ønskelig at webkomiteen er aktiv og produserer minst en artikkel i kvartalet. Hans Fredrik tar kontakt med de andre medlemmene i komiteen, og sørger for at de holder møte om kort tid.

 

3. Trafikksituasjonen

Kommunen har besvart brevet fra Knut Erik. I brevet ble det ikke svart på vårt ønske om et møte om kort tid. Knut Erik skriver nytt brev der han purrer på svar.

John skal også ta opp dette i Serviceutvalget. Vi snakket om det møtet vi prøve å få i stand med kommunen. Det vil kanskje være lurt å involvere Inger May Aarø som også sitter i trafikk- og utbyggingskomiteen.

Noen hadde hørt at politiet ikke kan ta fartskontroller i 30 km-sone. Hanne undersøker dette.

Kommentar fra Hanne: Dette er undersøkt med politiet. Det er ikke noe i veien for at politiet tar fartskontroller i 30 km-sone.

 

4. Wiesebanen

Tidligere har vi fått en omfattende oversikt over hva det vil koste å utbedre banen til ulik standard. Calluna har gitt oss et tilbud på utbedring av den delen av banen som er i dårligst forfatning. Calluna skal ha kr. 33. 500,- + moms for jobben. I tillegg må vi bidra med dugnadsarbeid. Dugnadsarbeidet har Calluna verdsatt til kr. 41 000,-.

Vi ble enige om å gå for dette. Siden dugnadsarbeidet er verdsatt til over kr. 40 000,- kan vi søke Lokalsamfunnsprosjektet om kr. 40 000,- i støtte.

 

5. Diverse

John prøver å få tak i Kiønig for å undersøke om det er aktuelt å utbedre løkka ved bryggeriet og om det i så fall er inngått avtale med tomteeier.

Det er flere husstander som vil bli berørt av Bygg Bedre-prosjektet i Sportsveien. Ulf Morten Davidsen følger opp dette.

Hanne undersøker med Rune Stene om han har spurt sin nabo om det er mulig å avtale måking av Wiesebanen til vinteren.

 

6. Neste møte

Neste møte blir 23.10.03 kl. 20.00 hos Martin i Sportsveien 9.

 

 

Fredrikstad, 02.10.03

Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS