Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 22.05.2007 PDF Skriv ut E-post

Sted:       Bydalsveien 9, hos Gøran Karlsen
Dato:       22.05.2007
Tid:           Kl.20.00
Tilsted:    Gøran Karlsen, Espen Evensen, Marthe Frestad, Synnøve Hellsten, Ulf Morten Davidsen, Trine Kristoffersen

 

 

1. Referat
Referat fra forrige styremøte ble godkjent.

 

2. Dugnaden
Det som skulle bli gjort ble gjort, og tre biler fikk kjørt bort alt rusk og rask.

 

3. Grillfesten
Marthe tar kontakt med Henning i grillfestkomiteen og ber om forslag til dato for årets grillfest. Informasjon om grillkvelden vil bli skrevet på årskontingenten som distribueres til beboerne i Bydalen senere.

 

4. Søknad om lekeplassoppgradering
Marthe tok kontakt med Terje Heen i kommunen vedrørende vippe og sandkasse på lekeplassen som trenger oppgradering, og prisoverslag på dette ble sendt inn. Dette fikk vi avslag på. J.Jones tar denne saken videre, da vi mener at penger satt av til dette formålet finnes i systemet et sted. Vi avventer spent på hva Jones finner ut av.

 

5. Lokalutvalget Cicignon
Heen nevnte at Bydalen Vel burde foreslå en representant som kunne stille i lokalutvalget Cicignon. Styret stiller seg i utgangspunktet skeptisk, men Marthe finner ut av kontaktdata etc. slik at vi vet hvem som sitter i utvalget og hva slags type arbeid som skjer der.

 

6. Regning etter årsmøtet
Gøran vil undersøke nærmere regninga vi har mottatt fra Bryggeriet etter årsmøtet. Det synes å være en differanse på 20–30 % på hva vi har betalt inn og hva vi faktisk har fortært av drikkevarer.

 

7. Årskontingenten
Vi distribuerer giro til beboerne med informasjon om Bydalen Vel samt den tradisjonelle grillfesten. Ca. 220 – 250 stk. vil bli delt ut. Ulf Morten kjøper giro på Binders. Marthe deler ut i Bydalen Allè, Trine i Sportsveien og Synnøve tar de resterende gatene.
Neste møte blir tirsdag 4.september kl.20.00 hos Gøran Karlsen i Bydalsveien 9.

 

20.08.07
Trine K.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS