Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 04.03.2004 PDF Skriv ut E-post

Sted:               Bydalen Allé 10, hos John

Dato:               04.03.04

Til stede:         John L. Jones, Knut Erik Hymer, Martin Brandstorp, Kari Romberg og Hanne Sekkelsten

Forfall:            Thomas Roaldsnes

 

 

1. Årsmøtet

Vi ble enige om at aktuelle datoer for årsmøtet er 30.04.04, 29.04.04 eller 23.04.04. Hanne kontakter den ansvarelige for utleie av Gjærhuset.

Vi diskuterte hvilke komiteer som bør finnes. Det er viktig at de som er med i komiteene er aktive. Styret vurderer å foreslå at det på nytt opprettes en Bredbåndkomité.

Når det gjelder styret, så er det Kari, Hanne og John som er på valg. Kari ønsker å trekke seg fra styret, John er villig til å fortsette og Hanne ønsket å tenke på saken til neste styremøte.

 

2. Historieboka – status

Komiteen jobber aktivt. Det foreligger nå en god del sider (ca. 40) med ren skrift, og det ligger også samlet inn en del bilder. Det er ca. 80 – 90 husstander som har besvart spørreskjemaet som ble delt ut for en tid tilbake. En del har fortalt gode historier, og andre har lagt ved bilder.

Komiteen vurderer nå å kontakte andre velforeninger som de vet jobber med tilsvarende prosjekter for om mulig å få noen tips.

 

3. Trafikk og utbygging

Bryggeriprosjektet står, foreløpig er det intet nytt.

Det er mange som parkerer i Bydalen og som dermed hindrer fremkommeligheten. John har lagt ut lapper på rutene til en del av bilene.

 

4. Websiden

Web-komiteen har tidligere ryddet i innholdet på hjemmesiden. Nå er det imidlertid lenge siden noen har gjort noe mer med siden. Siden må prioriteres. Vi bør prøve å finne en ildsjel som aktivt ønsker å jobbe med siden.

Styret vil etter hvert kontakte Webkomiteen for å ha et møte om dette.

 

5. Lokalsamfunnsprosjektet

Prosjektet fungerer godt. Det vil nå bli dannet et utvalg med 7 fast medlemmer. John blir leder for dette utvalget. Det vil være gode kontaktmuligheter med kommunen.

 

6. Wiesebanen

John med flere har sørget for at det har vært flott skøyteis på Wiesebanen i vinter. Mange store og små har benyttet seg av skøyteisen. En beboer i Bydalen har sørget for måking av banen etter store snøfall.

Vi ble enige om å prøve og få en bonde til å hjelpe oss med å utbedre banen. Hanne kontakter en bonde som kan være aktuell.

 

7. Gatelys

Det er stadig noen som knuser lyspærene i gatelysene. John jobber med å få kommunen til å skifte pærer, og gjerne gjøre noe med gatelysene så de ikke så lett knuses.

 

8. Neste møte

Neste møte avholdes 19.03.04 kl. 19.00 hos John. Dette møtet vil i sin helhet dreie seg om årsmøtet.

 

 

Fredrikstad, 14.03.04

Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS