Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 10.06.2004 PDF Skriv ut E-post

Sted:               Bydalen Allé 24, hos Hanne

Dato:               10.06.04

Til stede:         John L. Jones, Martin Brandstorp, Thomas Roaldsnes, Knut Erik Hymer, Thor Andersen, Henning Fog, Inger May Aarø, Ulf Morten Davidsen og Hanne Sekkelsten

Forfall:             Ingen

 

 

1. Trafikkaksjon

Trafikkaksjon er avholdt. Aksjonen må anses å være vellykket.

 

2. Grillfesten

Grillfestkomiteen har hatt møte og blitt enig om å utsette grillfesten til over sommeren. Grillfesten vil i år bli avholdt 21.08.04.

 

3. Trafikksituasjonen i Bydalen

Onsdag 16.06.04 kommer representanter fra politiet og kommunen for å ta en befaring i Bydalen. Formålet er å komme frem til en løsning på problemet med gjennomkjøringstrafikken.

 

Vi har allerede fått beskjed fra politiet om at de er imot all skilting med "gjennomkjøring forbudt" da et slikt forbud likevel ikke blir overholdt. Skilting med "gjennomkjøring forbudt" kombinert med gatetun virker derfor lite aktuelt for oss. I stedet må vi vurdere ulike bom-løsninger. På møtet var det enighet om at bommen bør være tids- eller mengdestyrt.

 

4. Uttalelse til reguleringsplan – Bryggeriprosjektet

Resten av møtet ble viet planleggingen av uttalelsen til reguleringsplanen.

Uttalelsen vil bli undertegnet av leder for trafikk- og utbyggingskomiteen, Knut Erik.

 

I uttalelsen vil det først og fremst bli fokusert på at vi er imot all utbygging fordi vi ikke vil ha mer trafikk i Bydalen. Vi må forlange en ny konsekvensutredning og en helhetlig regulering der hele Bydalen er med. Videre må vi få frem at vi ikke ønsker næringsvirksomhet i Bydalen, samt påpeke at det er et generelt problem med setningsskader i området. Vi skal også legge ved private brev fra beboere, bl.a. brev vedr. Bingedammens tilstand.

 

 

Fredrikstad, 24.06.04
Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS