Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 27.01.2009 PDF Skriv ut E-post

Sted:        John Jones, Bydalen Alle 10
Dato:        27.01.2009
Tid:           Kl. 20.00
Tilsted:     John Jones, Henrik Holmquist, Ulf Morten Davidsen, Helene Myrberg, Anette Marie Syversen, Karianne Fog, Trine Kristoffersen

 

 

1. Årsmøtet 2009
Planlegging av årsmøtet er i gang. Dato er satt til torsdag 26.mars kl.19.00. Ulf Morten bestiller Gjærhuset. Komiteene må lage innstilling til sin egen komité. Valgkomiteen består i år av Gøran Karlsen og Synnøve Hellsten. John lager årsmelding som legges ut på nettet og henges opp på informasjonstavlene. Interesserte kan få kopi ved å ta kontakt. Når invitasjoner er klare, distribuerer Trine disse til samtlige husstander i Bydalen, samt setter opp plakater på informasjonstavlene ved Wiesebanen.

 

2. Oppdatering på trafikksituasjon/byggesituasjon fra trafikkomiteen:
Tennisprosjektet: siste informasjon sier at dette er lagt på is grunnet manglende fremgang med tennishall på Østsiden.
Det er stadig problemer med for høy fart på biler som kjører gjennom Bydalen. Styret foreslår å kontakte Henning Lønn som kan produsere noen plakater vi kan henge opp. Ulf Morten finner på noen gode plakattekster – har du gode forslag, så gi beskjed!

 

3. Skøytedagen:
Vi takker skøytekomiteen for iherdig innsats med vanning av Wiesebanen slik at vi i år også fikk gått på skøyter da vinteren tillot det. En stor takk til komiteen for vel gjennomført skøytedag søndag 4. januar! Mange møtte opp for å gå på skøyter, spise pølser og kose seg i det fine vinterværet.

 

4. Nye medlemmer:
Helene og Karianne tar turen rundt til de som har kjøpt hus og flyttet til Bydalen den siste tiden. Med Bydalsboka i innflyttingsgave og informasjon om Bydalen Vel håper vi å kunne rekruttere flere medlemmer! Ta kontakt med Helene eller Karianne om du har tips om nye som har flyttet til Bydalen.

 

Neste møte er satt til tirsdag 24.februar kl.20.15 hos Helene Myrberg, Bydalen Alle 9

 

 

T.K. 28.01.2009

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS