Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
"Alle" vil bygge i Bydalen! PDF Skriv ut E-post

Hvordan ønsker vi at Bydalen skal se ut? Dét opptar særlig medlemmene i komiteen som jobber med utbyggingsprosjekter og trafikkproblematikken i Bydalen.

 

Snart sendes reguleringsplanen for blokkbebyggelsen på fjellet bak Fredrikstad Bryggeri ut på høring. I tillegg er det planer om en blokk med fem leiligheter på fjellet over tilfluktsrommet i Sportsveien. Planene vil uten tvil forandre livet i Bydalen, og komiteen jobber med problemene rundt infrastruktur og økt trafikkbelastning dersom prosjektene blir satt ut i livet. Bydalen er en populært arena for utbyggere om dagen...

 

Styrets- og komiteens svært så aktive leder John L. Jones har snart heldagsjobb i arbeidet for velforeningen og komiteens beste. I tillegg har komiteen hyppige møter, og jobber målrettet med oppgaver for å være forberedt når planene om 150 boliger på fjellet bak Fredrikstad Bryggeri skal ut på høring. Komiteen har foreløpig en god dialog med utbyggeren, og særlig er komiteen opptatt av trafikkmengden som boligblokkene eventuelt vil generere, men også annen problematikk knyttet til at vi som allerede bor her kan få flere hundre nye naboer.

 

Beboerne i Sportsveien har også denne uka fått invitasjon til et orienteringsmøte i regi av firmaet Bygg Bedre AS (og Sportsveien-beboer Bjørn Sortland) i firmaets lokaler på Dammyr på selveste Pinseaften kl. 1400.

Firmaet ønsker å bygge en 12 meter høy blokk med fem leiligheter, tegnet av arkitektfirmaet Griff. Blokka, som i tilfelle får innkjørsel mellom Sportsveien 10 B og 12 har en grunnflate på 279 kvadratmeter, og skal ifølge skissen bygges på toppen av tilfluktsrommet i Sportsveien (bak Sportsveien 8 og 10 A og B). Hvor langt disse planene har kommet vil det bli orientert om på møtet i Bygg Bedres lokaler på Dammyr. 

Har du synspunkter om disse utbyggingsplanene eller trafikkproblemene, og hva komiteen bør legge vekt på, så kan du maile John L. Jones på
e-postadressen  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  eller ringe ham på tlf. 920 12345.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS