Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 07.04.2003 PDF Skriv ut E-post

Sted:               Bydalsveien 27, hos Rune Stene

Dato:               7. april 2003

Tid:                  Kl. 20.00

Tilstede:           Rune Stene, Kari Romberg, John L. Jones, Henning Fog og Hanne Sekkelsten

Forfall:             Jostein Gleditsch, Hans Fredrik Sandberg og Knut Erik Hymer fra trafikkomiteen

 

 

1. Godkjenning av referat

 

Referatet ble godkjent.

  

2. Wiesebanen

 

Vi ble enige om å innhente anbud på den jobben som må gjøres for å få Wiesebanen i skikkelig stand. Rune kontakter en aktuell oppdragstaker. Vi må gjøre den som skal utføre jobben oppmerksom på at arbeidet må gjøres slik at vi får lagt is på banen om vinteren.

 

 

3. Lekeplassen

 

Det er behov for noe nytt på lekeplassområdet. Vi ble enige om at Henning undersøker priser på to mål m/nett og veltebøyle, krakker/benker

og påfyll av støtsand.

 

Henning undersøker lekeapparatene fast en gang pr. måned. Den ene vippehusken må antakelig byttes i løpet av neste år.

 

På tidligere styremøter har det blitt diskutert om vi automatisk skal overføre halv velforeningskontigent til lekeplasskontoen slik det har blitt gjort før. Dette ble tatt opp med Henning som er leder for lekeplasskomiteen. Det ble enighet om at behovet for penger på lekeplasskontoen ikke er like stort nå som tidligere og at den gamle ordningen kan avvikles. Styrets forslag tas opp på årsmøtet.

 

 

4. Søppel i Bydalen

 

Henning foreslo at vi setter opp søppeldunker i Bydalen. Vi ble enige om at dette kan være fornuftig. John undersøker med kommunen hvem som tømmer søppeldunker og hva slags dunker vi bør ha for at noen skal komme og tømme dem.

 

 

5. Årsmøte

 

Hanne skriver innkalling til årsmøtet som avholdes 30. april kl. 19.00. Henning kopierer opp innkallingene og Johns sønn, Thomas, deler ut. Vi ble enige om at Thomas skal få et gavekort på en CD for denne jobben.

 

Rune, Kari og Hanne tar imot påmeldingene. Fristen for påmelding til årsmøtet settes til 23.04.03. Det vil koste kr. 60,- for de som ønsker bevertning.

 

Vi diskuterte hvilke saker som bør tas opp på årsmøtet i tillegg til de vanlige punktene. De saker som bør tas opp er Bryggeriprosjektet, web-siden, forslag om å avvikle ordningen med automatisk overføring av halv kontigent til lekeplasskontoen, at det 07.05.03 skal arrangeres en paneldebatt på skolen, at det muligens må foretas endringer i velforeningens grense mot Lahellemoen samt Lokalsamfunnsprosjektet.

 

Styremedlemmene møter opp en time før årsmøtet starter.

 

 

6. Klage fra beboer

 

Som nevnt på tidligere styremøter er det en av beboerne i Sportsveien som har fått problemer med å kjøre inn sin egen innkjørsel etter at innsnevringene ble satt opp.

 

John tilbød seg å ta saken opp i ”tverrvelforeningen”s neste møte med kommunen. John gir de aktuelle beboerne beskjed om at styret i første omgang forfølger saken på denne måten.

 

Fredrikstad 25. april 2003

 

Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS