Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 02.06.2008 PDF Skriv ut E-post

Sted:         Helene Myrberg, Bydalen Allé 9
Tilstede:    Helene Myrberg, Karianne Fog, Ulf Morten Davidsen
Forfall:      Trine Kristoffersen, John L. Jones, Espen Evensen

Marthe Frestad Andersen har trukket seg fra styret.

 

 

1. Konstituering
Vi mangler fortsatt en leder, og styret er ikke konstitiuert.
Marthe Frestad Andersen har snakket med Gøran Karlsen i valgkomiteen, som ifølge Andersen har avvist problemstillingen. Frestad Andersen skulle egentlig ta kontakt med Wendela Evensen. Så har ikke skjedd.
Vi står dermed fortsatt uten leder. Styret må nå ta ny kontakt med valgkomiteen, ev. søke råd før det ev må innkalles til ekstraordinært årsmøte. Ulf Morten sender skriftlig henvendelse til valgkomiteen, og ber om råd.

 

2. Dugnaden
Marthe Frestad Andersen hadde som oppgave å snakke med ryddekomiteen, så har ikke skjedd. Vi har dermed fortsatt ikke fått berammet ny dugnadsdato. Styret setter ny dato: Mandag 16. juni kl. 17.00 - 19.00.
Styret gir beskjed om dette til ryddekomiteen. Vi sender ut SMS og henger opp plakater. Ansvar for plakater: Karianne. Ansvar for SMS: Helene snakker med Hans Fredrik Sandberg.
(Ulf Morten har etter styremøtet informert Rusken-komiteen v Gøran Karlsen om sted og tid, og komiteen sørger for sekker og utstyr. Komiteen bes også om å sørge for et opplegg for å frakte bort skrotet vi samler på dugnaden.)

 

3. Grillfest
Det blir grillfest den 23. august., vi sender ut invitasjon med giroer før 20. juni. Vi må sørge for å henge opp plakater i god tid før festen.

 

4. Trafikk/Utbygging
Ingen av representantene fra trafikk- og utbyggingskomiteen møtte til dagens styremøte.
Karianne tar kontakt med Politiet om de kan gjøre noe raskt som sørger for nedgang i farten i Sportsveien, Bydalsveien og Bydalen allé. Med sommervarmen har farten blitt ekstrem, og vi må gjøre strakstiltak snarest før unger blir kjørt ned.

Styret ber nå medlemmene i trafikkomiteen om å komme tilbake til styret med svar på spørsmålene fra forrige styremøte innen neste styremøte. Dersom ingen av komiteens medlemmer møter, må styret be om en skriftlig redegjørelse på status, og fremdrift for de forskjellige tiltakene.

 

5. Spørsmål om aktiviteter på bydalen.no
Styret har fått spørsmål om vi kan godkjenne økt aktivitet på nettsiden vår, www.bydalen.no , bl. a i form av en kjøp/salg/byttespalte. Styret ønsker tiltaket velkommen, og ber om at tiltaket settes i gang ASAP. Vi ønsker også flere tiltak fra webkomiteen, dersom denne har ideer til økt aktivitet på sidene. Trine sørger for at webkomiteen får beskjed om vedtaket.

 

6. Diverse
Karianne sjekker om det finnes bøker igjen og hvor de i så tilfelle befinner seg. Hun sjekker også med Johnsen Libris om det er solgt bøker, og om vi ev. har penger tilgode. Bøker deles ut til nyinnflyttede samtidig som vi deler ut giroer.

Grillkomiteen har fått beskjed om at grillfestdato er satt til 23. august. Ulf Morten lager giroer med invitasjon til grillfesten. Styret sørger for ombæring før skolens sommerferie.
Dersom situasjonen ikke krever det, blir det ikke styremøte før etter skolens sommerferie. Styret er uten leder, og drives derfor på dugnad - noe som ikke er tilfredsstillende for styrets medlemmer eller for velforeningen generelt.

 

Trine sørger for at referatet legges ut på nettet!

 

 

Fredrikstad 2. juni 2008
Ulf Morten Davidsen
referent

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS