Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 16.01.2002 PDF Skriv ut E-post

Til stede:         Rune Stene, Haldis Jacobsen, Turid Kongrød, Ulf Morten Davidsen, Knut Erik Hymer (Miljø- og trafikkomiteen), Henning Fog (Lekeplasskomiteen) Jostein Gleditsch, Hans Fredrik Sandberg

Forfall:            Jostein Gleditsch, Hans Fredrik Sandberg

 

 

  1. Referat fra forrige møte

Ingen bemerkninger til referatet fra forrige styremøte.

 

  1. Årsmøte

Vi berammet årsmøtet til den 19. april 2002, og Ulf Morten kontakter Borg Bryggerier om å få låne Gjærhuset. Dersom datoen ikke passer forsøker vi uken før eller uken etter.

 

  1. Karneval

Isteden for juletrefest forsøker vi å få til et karneval for barna. Ulf Morten kontakter Thor Arne Olsen i det gamle Odd Fellow-bygget og forespør mulighetene for å få lånt lokalet.

 

  1. Brev om Wiesebanen

Styret hadde stor sans for brevet som Jones i Bydalen Alle fikk inn i Fredriksstad Blad. Styret har imidlertid liten sans for at kommunen reagerer så fort det kommer kritikk i avisen, mens det seriøse arbeidet styret bedriver (trafikksituasjonen, Wiesebanen etc.) ikke blir lagt merke til overhodet. Styret besluttet derfor at det skrives et brev til ordfører Ole Haabeth, hvor vi påpeker at dette oppfattes som uheldig, samtidig som vi minner ordføreren om hvilke saker vi arbeider med. Brevet sendes med kopi til TD, Plan og Miljø og Lokalsamfunnsprosjektet.

 

  1. Lokalsamfunnsprosjekt Cicignon

Ingen har hørt noe fra Lokalsamfunnsprosjekt Cicignon. UIf Morten purrer prosjektledelsen.

 

  1. Hvem skal få være medlem i Bydalens Vel

Styret behandlet videre spørsmålet som årsmøtet ba styret fremme for årsmøtet i 2002, nemlig spørsmålet om en grenseoppgang på hvem det er som kan være medlem i Bydalens Vel. Etter en lengre diskusjon ble det tegnet grenser for et nytt kart, som lages ferdig av Hans-Fredrik.

 

  1. Hvor mange stemmer har hvert medlem?

Også dette spørsmålet ble styret bedt om å fremme for neste årsmøte. I dag er det ingen grense for hvor mange stemmer hvert betalende medlem har. Styret går inn for at vedtektene endres, slik at hver boenhet som har betalt kontingent får en stemme på årsmøtet.

 

 

  1. Kontingent for 2002

Styret går inn for at kontingenten på kr. 150 pr. boenhet ikke endres i inneværende år.

 

 

  1. Utsendelse av årsmøteinnkalling

Styret innstilling om vedtektsendring i forhold til spørsmålene om grenser og stemmer pr. husstand, samt innkalling til nytt årsmøte sendes ut til medlemmene innen 1. mars. Henning kan stå for noe kopiering.

 

  1.  Valgkomiteen

Haldis tar kontakt med resten av valgkomiteen og starter arbeidet med å innstille nytt styre og nye komiteer.

 

  1.  Neste møte

Neste møte holdes onsdag 27. februar hos Turid Kongrød, i Bydalen allé 5 kl. 20.00. På dette møtet må vi forberede årsmøtet og årsberetning.

 

 

Fredrikstad 13. februar 2003

 

Bydalens Vel

 

Ulf Morten Davidsen

sekretær

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS