Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 26.02.2008 PDF Skriv ut E-post

Sted:        Sportsveien 8
Dato:        26.02.2008
Tid:           Kl. 20.00
Tilsted:     Marte Frestad, Ulf Morten Davidsen, John Jones, Gøran Karlsen, Espen Evensen, Synnøve Helsten, Trine Kristoffersen

 

 

1. Årsmøtet 2008
Planlegging av årsmøtet er i gang. Komiteene må lage innstilling til sin egen komité og dette må være i hende valgkomiteen v/ John Jones før påske. Årsmøtet er satt til torsdag 27.mars kl.19.00. Invitasjoner distribueres samtlige husstander i Bydalen, samt plakater settes opp på informasjonstavlene ved Wiesebanen, i løpet av uke 10.

 

2. Oppdatering på trafikksituasjon/byggesituasjon fra trafikkomiteen:
Ny bom er endelig på plass i Hassingbakken.
Block Watne/Bryggeri-prosjektet m/barnehage: reguleringsendring ligger inne til behandling nå. Trafikkomiteen har levert en protest da dette er en ”regulert endring som genererer trafikk”. Trafikkomiteen har også sendt mail til kommunen vedrørende flere trafikkrelaterte spørsmål – vi venter i spenning på (eventuelle) svar på disse.

 

3. Økonomisk situasjon for Bydalen Vel:
Ulf Morten tok en gjennomgang av den økonomiske situasjonen. Det foreslås å lage rammer for økonomisk bruk på de tradisjonelle arrangementer.

 

4. Siden sist…

a. Høstfest på Bryggeriet:
Det ble avholdt høstfest på Bryggeriet for alle komiteene og dets medlemmer 20.november. De fremmøtte fikk en hyggelig aften sammen.
b. Fredrikstad Blads julestjernekandidat:

Den 10. desember fikk John Jones Fredrikstad Blads julestjerne for sitt virke som lokal ildsjel som jobber for at Bydalens innbyggere skal ha det så godt som mulig. Hans utvalgte veldedige formål som fikk penger fra Fredrikstad Blad var Frelsesarmeen.
c. Informasjonsmøte vedrørende varsel om igangsetting av arbeid med omregulering av tennisbanene i Bydalen:
Den 26.februar ble det holdt informasjonsmøte i regi av FOBBL, Fredrikstad Tennisklubb og S.G. Arkitekter på Bryggeriet. Fredrikstad Tennisklubb ønsker i samarbeid med FOBBL å bygge boliger på Wiesebanen hvor overskuddet skal gå til ny tennishall et annet sted i byen. Utbyggingsprosjektet er helt avhengig av omregulering av området. Drøyt 20 personer deltok på møtet.

 

 

09.03.2008
Trine K.

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS