Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 29.10.2014 PDF Skriv ut E-post

Hos Ann Kristin Bugdø-Petersen

Medlemmer: Tilstede:
Ann Kristin Bugdø-Petersen Ja
Robert Antonsen Ja
Marit Barvik Ja
Fredrik Weberg Ja
Ragnar Brevik repr. v/Maria Brevik Nei
Oddvar Bugdø-Aarseth Nei

 

1) Trygghetsvandring i Bydalen
I forbindelse med trygghetsvandringen i Bydalen ble det påpekt dårlig belysning på lekeplassen og under brua, ved inngangen til Bydalsveien. Dette ble påpekt i forbindelse med trygghetsvandring i fjor også, uten at det har skjedd noe med saken siden den gang. 
 
2) Rydding av uteområdene rundt starten av Bydalsveien og langs begynnelse av Sportsveien
Kirkens Bymisjon har sagt ja til oppdraget og vil ta ca kr. 6.000 for jobben. De vil også ta med seg de to benkene som står på lekeplassen og reparere dem så de er klar til våren. Det er tenkt at en tredje ny benk skal settes der og at de to gamle kan stå i øverste ende av Wiesebanen (mot lekeplassen). Når det gjelder blomsterkasse vil det være rimeligst å kjøpe en ny. 
 
3) Søknad om økonomisk støtte til Bydalen vel ble avslått.
Begrunnelsen for avslaget fra Cicignon lokalsamfunnsutvalg var at Bydalen Vel har brukt for lite penger slik at de ikke kunne se behovet for mer støtte. 
 
4) Datoen for årsmøtet med evnt. jubileumsfest og grillfesten 2015 bør bestemmes på utvida styremøte 3.12. (møte med komitelederne)
Neste styremøte er altså 3.12.14 kl. 19.30 (Ann Kristin samarbeider med Ole Henrik ad innkallelse av komitelederne til møtet.)
 
 
Fredrikstad, 29.10.14,
Marit Barvik, sekretær
 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS