Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 02.02.2005 PDF Skriv ut E-post

Sted:               Bydalen Allé 24, hos Hanne

Dato:               02.02.05

Til stede:         Thomas Roaldsnes, Thor Andersen, Martin Brandstorp, Knut Erik Hymer og Hanne Sekkelsten

Forfall:             John L. Jones

 

 

1. Bryggeriet

Utbyggerne har fått sitt opprinnelige forslag tilbakesendt fra kommunen for endret utarbeidelse.

 

Trafikkomiteen har skrevet et nytt brev til kommunen der trafikkproblemene blir tydeliggjort. I brevet ber velforeningen om et møte med planavdelingen for å få diskutert utbyggingsavtalen. Brevet har blitt omtalt i lokalpressen.

 

Ulf og John skal ha et møte med høyrepolitikeren Peter Kuran vedrørende trafikksituasjonen i Bydalen fredag 04.02.05. Det er ønskelig at flere fra Bydalen tropper opp på møtet.

 

2. Årsmøtet

Årets årsmøte avholdes den 31.03.05. Hanne har bestilt Gjærhuset. Vi foretok en gjennomgang av hvilke styremedlemmer som skal fortsette/ikke fortsette. Thor ønsker å trekke seg som styremedlem på grunn av verv i annen forening. John, Knut Erik og Hanne stiller ikke til gjenvalg. Thomas ønsker i utgangspunktet heller ikke å stille til gjenvalg, men kan fortsette hvis det er vanskelig å finne tilstrekkelig antall nye styremedlemmer. Martin kan fortsette et år til for å sikre at minst ett av de nåværende styremedlemmene fortsetter.

 

Vi foretok en gjennomgang av velforeningens vedtekter. Vi diskuterte om det er hensiktsmessig å foreslå endringer i pkt. 6 og pkt. 7 som vedrører tidspunktet for årsmøtet og valg av varamedlemmer. Vi kom frem til at vi ønsker å beholde vedtektene slik de er i dag. Vi foreslår imidlertid å endre pkt. 4 om styrets sammensetning slik at opplysningene i punktet blir oppdatert. Det aktuelle punktet bør endres fra " I tillegg består styret av lederne for miljø- og trafikk-komiteene" til "I tillegg består styret av lederen for trafikk- og utbyggingskomiteen.".

 

Bryggeriet tar kr. 140,- pr. pers. for serveringen under årsmøtet. Vi diskuterte hva vi skal ta i inngangspenger, men ble enige om at Martin skal se på velforeningens økonomi før vi tar endelig stilling til dette.

 

Bydalen Vel blir 20 år i år. Vi har tidligere snakket om at dette bør bli markert. Thor foreslo at vi kunne opprette en jubileumskomité i denne forbindelse. Han sa seg villig til å være medlem av denne.

 

John har begynt å skrive årsberetning. Vi tar opp aktuelle punkter for årsberetningen på neste styremøte, når John er til stede.

 

 

Fredrikstad, 09.02.05

Hanne Sekkelsten

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS