Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 23.04.2001 PDF Skriv ut E-post

Sted:                 Bydalsveien 27, hos Rune Stene

Dato:                23. april 2001

Tid:                   Kl. 20.00

Tilstede:            Rune Stene, Haldis Jacobsen, Stig Anders Aarø, Jostein Gleditsch, Turid Kongrød, Hans Fredrik Sandberg, Henning Fog, Ulf Morten Davidsen

 

1. Lokalsamfunnsprosjekt Cicignon

Rune orienterte om siste møte i Lokalsamfunnsprosjekt Cicignon. Styret diskuterte å spille inn flere konkrete forslag til neste informasjonsmøte som er berammet til den 4. september. Neste åpne møte er 20. september.

 

2. Valg

Styret konstituerte seg etter noen overlegninger, og det var stor enighet og tendenser til applaus over følgende sammensetning av styret for inneværende år: Leder: Rune Stene (ny), Kasserer: Haldis Jacobsen (gjenvalg), Sekretær: Ulf Morten Davidsen (gjenvalg), Styremedlemmer:  Turid Kongrød (gjenvalg), Hans Fredrik Sandberg (ny), Jostein Gleditsch (ny).

 

3. Gravearbeider i Søren Wiesesvei og Sportsveien

Styret v/ Rune har deltatt i første informasjonsmøte med kommunen, og vi vil bli innkalt til nye møter ca. hver 14. dag. Brevet som ble skrevet til kommunen har ført til at det ikke blir åpnet for gjennomgangstrafikk i Hassingveien. Kommunen skal forsøke å kompensere tapet av lekeplassen i sommer med å sette opp et lekeapparat når plassen settes tilbake i gammel god stand. Kommunen vil ikke påta seg å betale varerør i grøftene, etter å ha vært i kontakt med netteierne. Ingen har planer om graving i Sportsveien i overskuelig framtid. Styret vedtok å bekoste varerør i grunnen under lekeplassen, slik at vi ikke får samme situasjon om et år eller to. Styret understreket også at kontakten mellom Bydalen Vel og kommunens anleggsfolk skal gå gjennom styret, eller de styret utpeker til en slik kontakt. Styret v/ sekretæren skriver brev til kommunen hvor vi påpeker at Wiesebanen bør tas med i anlegget, og ber om det blir satt opp en brannhydrant slik at islegging av banen blir enklere. Styret minner også om gatebruksplanen, og at denne følges når hullene i anlegget skal lukkes.

 

4. Trær i Bydalsveien/Bydalen Allé

Styret v/ Ulf Morten skriver brev til kommunen hvor vi påpeker at treet utenfor Bydalen Alle 22 - 24 er råttent, og et brev til FEV hvor vi påpeker at enkelte av trærne som er "nyplantet" i  Bydalsveien er i ferd med å nå ledningsnettet til FEV.

 

5. Varsle Norges Vel / Fredrikstad kommune

Styret v/ Ulf Morten skriver brev til kommunen og Norges Vel for å melde inn nytt styre.

 

6. Olabilløp/Grillfest

Olabilløpet og grillfest berammes til 16. juni. Olabilløpet går av stabelen kl. 1400, og grillfesten kl. 1800. Det blir også mulig å kjøre rollerblades og sykler for de aller minste. Pga gravearbeidene på Wiesebanen legges festen til nederste del av Bydalen Alle (mot Wiesebanen). Rune gir beskjed til grillfestkomiteen. Ulf Morten lager innkalling på giro, samt egen nyhetsblekke i samarbeid med Rune. Turid distribuerer kontingentgiroene.

 

Fredrikstad 14. mai 2001

Ulf Morten Davidsen

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS