Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 23.08.2000 PDF Skriv ut E-post

Dato:               23. august 2000

Sted:                Bydalsveien 27, hos Rune

Tilstede:          Stig Anders Aarø, Haldis Jakobsen, Rune Stene, Turid Kongrød, Espen Evensen, Ulf Morten Davidsen

Forfall:            Anne Louise Andreassen

 

BYGDEBOK FOR BYDALEN

Vi har fått et prisoverslag fra komiteen for en bygdebok for Bydalen Vel. Kostnadene er så høye at styret på ingen måte kan stå som økonomiske garantister for et slikt opplegg. Vi ønsker at komiteen begynner i ”riktig” ende, dvs. ser på stofftilfang, forventet salg, muligheter for salgs- og sponsorinntekter og lignende.

 

LEKEPLASSREGNSKAP

Det mangler fortsatt penger til å ferdigstille lekeplassen. Styret ønsker en orientering om komiteens planer for videre framdrift, og innkaller Henning Fog til neste styremøte.

 

REGULERINGSARBEIDE FOR STEINHAMMERVEIEN

Espen Evensen har meldt Velforeningen inn som part i reguleringsarbeidet. Velet ønsker å være på banen når diskusjonen om adkomst, veibruk, bruk av Bryggeriets eiendom osv. starter.

 

NÆRMILJØPROSJEKTET

Velforeningen har bedt medlemmene om innspill som vi kan ta med i Nærmiljøprosjektet for Cicignon starter i høst. Styret har ikke mottatt slike innspill. Styret mener at følgende bør tas opp i prosjektet: Igangsetting av gatebruksplan for Bydalen, utbedring av lekeplass, basketkurv v/ Wiesebanen er prosjekter som styrets representanter vil ta videre til Nærmiljøprosjektet når dette starter i høst.

 

REVIDERING AV VEDTEKTER

Kan husstander utenfor kartet som setter grenser for Bydalen Vel bli medlemmer? Styret diskuterte dette, og mener at de som ønsker det kan bli medlemmer. I kapittel 2, avsnitt 1 i vedtektene heter det  ”….. Disse har møterett på velforeningens arrangementer, men ikke stemmerett, Støttemedlemmer betaler halv kontingent”. Dersom disse to setningene tas ut av vedtektene, åpnes det for å ta inn medlemmer utenfor Bydalens grenser.  Styret ønsker å fremme en vedtektsendring som referert på neste årsmøte.

 

KOMITEEN FOR BEDRE SOSIALT MILJØ

Styret har mottatt et referat fra komiteen for bedre sosialt miljø i Bydalen. Komiteen ble nedsatt på forrige årsmøte etter at det var tiltagende uro rundt lekeplassen i fjor sommer. Styret registrerer at det ikke har vært sjenerende mye uro denne sommeren, og at komiteen er delt i to på sitt syn om behov for evt. tiltak. Styret tar referatet fra komiteen til etterretning.

 

NESTE STYREMØTE ER HOS ULF MORTEN DAVIDSEN I SPORTSVEIEN 8, TORSDAG 2. NOVEMBER KL. 20.00

 

Fredrikstad 30. oktober 2000

 

Ulf Morten Davidsen

sekretær

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS