Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 27.08.2014 PDF Skriv ut E-post

Hos Ann Kristin Bugdø-Petersen

Medlemmer: Tilstede:
Ann Kristin Bugdø-Petersen Ja
Robert Antonsen Ja
Marit Barvik Ja
Fredrik Weberg Ja
Ragnar Brevik repr. v/Maria Brevik Nei
Oddvar Bugdø-Aarseth Nei

 

1. Nye saker til orientering
Det er mulig at tennisklubben ønsker å selge tennisbanen med tanke på boligbygging der.  Styret vil undersøke dette nærmere.
 
2. Oppfølgingssaker
a) Trygghetsvandringen gjennomføres i oktober.
 
b) Bydalen Vel har fått midler til innkjøp av benker. Ann Kristin tar hånd om dette i samarbeid med Fredrik. De to «slangebenkene» i  vedlikeholdsfritt  og resirkulert materiale vil stå på langsiden av Wiesebanen mot  gangstien. De vil være for tunge til å flyttes rundt på. 
 
c) Bydalen gror igjen i inngangspartiene på begge sider)  Styret ønsker å bruke noe penger på ytre vedlikehold, f.eks. kr. 2.000 høst og vår (vårdugnaden kommer i tillegg). Ann Kristin tar kontakt med Kirkens Bymisjon for å høre om de tar slike oppdrag og hva det evnt. vil koste. 
 
d) Det mangler blomsterkasse i forbindelse med den øverste innsnevringen i Sportsveien. . Ann Kristin ber om pris fra Kirkens Bymisjon.
 
e) De to benkene som står ved gangstien på  lekeplassen må repareres. På den ene benken må den midterste planken på setet byttes ut og på den andre benken mangler den øverste planken. Ann Kristin undersøker om Kirkens Bymisjon kan gjøre dette og hva det  vil koste. 
 
f) Robert tar kontakt med Bydalsbok-komiteen for å høre hvor langt arbeidet med den har kommet. 
 
g) Kontingent - blankettene deles ut i oktober. Fredrik tar ansvar for å skaffe til veie blanketter. 
 
h) Ann Kristin gjør undersøkelser rundt bestilling av refleks til å legge i julebrevene som legges i postkassen til alle Bydalsbeboere uavhengig av medlemskap i velforeningen.
 
i) Fredrik søker Cicignion lokalsamfunnsutvalg om midler til reflekskjøp  innen 1. oktober. 
 
j) Robert tar kontakt med Marianne ad evnt. planting av trær på høyre side av Bydalen Alle. Ellers ble det påpekt at et tre nederst i Sportsveien holder på å visne på grunn av at det er asfaltert for langt inn mot stammen. 
 
k) Det er viktig å oppdatere telefonlisten til Bydalen Vel .  I forbindelse med utdeling av kontingent bør styret oppfordre til at medlemmer informerer om endring av telefonnummer.
 
l) Ole Henrik Leister, ansvarlig for websiden til Bydalen Vel, inviteres til neste styremøte 1.10 med tanke på å drøfte hjemmesiden til Bydalen Vel. 
 
3. Årshjul 2014/15
Styremøte: 19. juni, 3. september,  1. oktober, 29. oktober, 3.dember (fellesmøte med de forskjellige komiteene i Bydalen, styret møtes kl. 19.30, komiteene slutter seg til styret kl. 20.30, samme sted som i fjor).
Styremøte 7. januar, 4. februar og årsmøte 17. mars. 
Alle de vanlige styremøtene begynner kl. 20.30 hos Ann Kristin.
 
4. Trafikksaker
Når det gjelder trafikksaker så undersøker Ann Kristin med Oddvar om trafikk-komiteen kan ta kontakt med kommunen og undersøke muligheten for å ordne med lys på midten av lekeplassen også (står en stolpe der uten lys). 
Trafikk-komiteen følger også opp vedlikeholdet av veien under brohodet  
 
 
Fredrikstad, 8.9.14, Marit Barvik, sekretær
 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS