Bydalen vel 35 år: 1985 - 2020 | Kontakt: bydalenvel@gmail.com
Referat fra styremøte 23.05.2005 PDF Skriv ut E-post

Sted:              Sportsveien 9, hos Hans Martin

Dato:              23.05.05 kl. 20.30        

Til stede:        John L. Jones, Hans Martin Brandstorp, Wendla Dehli Evensen, Synnøve Hellsten og Hanne Utne

Fra trafikkomitéen:  Jostein Gjeldnes og Mathias Becker

 

 

1. Utbygging

Planutvalget behandlet forslag til reguleringsplan (PS 42/05) på møte 19.05.05. Rådmannens anbefalte godkjenning av planen, og rådmannens innstilling ble enstemmig vedtatt uten særlig diskusjon. Brev fra Bydalens Vel ble fremlagt og referert før behandlingen, men ikke tillagt vekt.

Viktig å få klarhet i hvordan utbygger oppfatter avtalen med kommunen, og at utbygger forplikter seg til å gjennomføre nødvendige tiltak i forbindelse med trafikken i Bydalen. John ber om et avklarende møte med Per André Hansen.

      

2. Bydalsboken

 

Boken om Bydalen er nå ferdig, og ble vist frem på møtet. Resultatet er blitt meget bra! Boken skal presenteres på velfesten. Prisen blir kr. 100,-. Det vil bli delt ut bøker til viktige bidragsytere (Hans Martin har en liste). Boken vil også bli gitt til nyinnflyttede medlemmer når medlemsavgiften er betalt. 

 

3. Wiesebanen

 

Jølstad fra Teknisk drift har lovt å klippe gresset. Det skal settes opp to nye mål + fire små mål på langsidene. Det er også kjøpt to nye leker som skal monteres på lekeplassen.

 

4. Jubileumsfesten

Styret har fått orientering fra jubileumsformann Thor om planene for festen 4. juni (delt ut på møtet). Det blir en fin fest! Oppmøte på Wiesebanen kl. 10 lørdag 4. juni for rigging.

Bydalsorkestret er i gang med øving. Wendla leverer utvalgte sanger til  Thor, som kopierer opp sanghefte til allsang.

Det er ønske om nytt banner til festen, etter at det gamle brant opp.

Harnes vil gjerne inviteres til festen (Hans Martin tar kontakt med ham). I tillegg blir medlemmer av det første styret som ikke lenger bor i Bydalen invitert. I følge Sverre Torjussen bestod styret i 1985 av følgende: Sverre Torjussen, Tor Erik Bjørnstad, Thor Andersen, Inger Wille og Karin Karlsrud. De to sistnevnte bor ikke lenger i Bydalen, og invitasjon er sendt i dag etter avtale med Thor.

 

Tidspunkt for neste møte er ikke fastsatt.

 

 

25.05.2005  Hanne Utne

 

Grasrotandelen

Gi din støtte til BYDALEN VEL gjennom Grasrotandelen! 

Grasrotandelen gir deg som spiller mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller kan du velge å støtte det laget eller foreningen du mener fortjener det mest. Vi oppfordrer deg til å støtte oss i BYDALEN VEL. 
Du kan enkelt gjøre dette ved å sende en SMS: 
GRASROTANDELEN 995611902 TIL 60000
Scan koden med din mobil for å enkelt sende SMS.
Bydalen vel grasrotandelen SMS